"5 év alatt körülbelül ötvenszer használtunk nem lejárt sajtot a stanglira meg az egyéb sajtos ételekre. Minden délután az volt az egyik pék dolga, hogy a penészt levágja a sajtról, amit behozott és a három napos címkét felragassza rá, mintha friss lenne. Utána persze be a hűtőbe. "

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Kitálalt a CBA-s dolgozó: Miért ne vásárolj a CBA-ban.
Én például azért nem, mert fideszes tulajdon. Inkább megyek pár kilóméterrel arrébb, mint hogy egy forintot is otthagyjak ezeknél a szarháziaknál. Így a minőségről semmit nem tudok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Nahát a Nemzethy CBA-s Baldaufnak közös bótja' van a templomegere Orbánnal?
Aki nem tűri a korrupciót, csak a munkahelyi aljasságokat és lejárt árukat?
Most már tudom, hogy miért a CBA-ból visznek a cimborák "friss" húst csukázni!
Clavigo
Jó kis írás...Sosem vásároltam CBA-ban,,ezután sem fogok.
lampa laz
Még jó, h az elveim miatt sohasem vásárolok cba-ban. A cikk viszont nagyon jó és hihető mivel több alkalommal láthattunk fotókat is a lejárt szavatosságú termékeikről.
namihami
Magyar áru--magyar minőség--magyar tisztesség.
Na, jobboldali szavazók, roham a becsületes, színtiszta magyar üzletláncba. Hiszen ilyen galádság csak azokban a (fúúújjjj) kozmopolita, rabló, zsidótőkéjű, nemzetközi, stb., stb. kinti tulajdonú szupermarketekben fordulhat elő.
papa.49
Nekem konkrét saját tapasztalataim vannak a cba. uralkodó állapotokról, jártam jó néhány raktár bázisukban, mint targoncaszerelő, csak azt tudom mondani minden szava igaz az írásnak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.