A Seychelle-szigeteken nyaralt egy hétig a két halálos áldozattal járó közlekedési baleset okozásával gyanúsított M. Richárd, akit néhány nappal a hazatérése után, szombat délután vettek őrizetbe - írta a Magyar Nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Átlagembert egy zsömle ellopásáért előzetesbe vágják...
Sokat tudhat ez a ricsi gyerek...
1magyar
Az ilyeneknek telik mindenre, csak a becsületesen dolgozó ember nélkülöz.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/Seychelles3_focuspoint_926x504.jpg
Pálmafák alatt nyaralt és közben a farkát is túráztatta. M. Richárd a rendőrség szeme láttára tesz amit tesz, a hatóságok pedig szemet hunynak a férfi ügyei felett. Ezek az esetek pedig nem segítenek a rendőrség pozitív megítélésében. Bűnözők járják utcáinkat, miközben ártatlanok rettegnek attól, hogy egy szabálysértésért börtönbe kerülnek. Úgy látszik, félnivalója itt nem a bűnelkövetőknek, hanem a tisztességes polgároknak van. A törvény előtt ugyanis egyenlőek vagyunk, de vannak akik még egyenlőbbek. A bíróságok hitelüket veszítve a kormány eszközévé váltak, függetlenségüket elveszítve, politikai döntések tucatjait hozzák meg naponta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.