Fél év alatt megötszörözte a cégbirodalma vagyonát Mészáros Lőrinc, aki a gazdaság egyre több szegmensében lesz megkerülhetetlen szereplő. Itt az ideje, hogy újra megvizsgáljuk a magyar gazdasági csodát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Mint ahogy Khon bácsi mondta: ,,Ügyes!"
quadrocopter
Na látjátok, Gecisztánban nem tanulni kell, hanem ütős hawert szerezni!
RonaGyuri
Még Zsótitól is durva lenne

Antiszemita volta még csak-csak, de a derék indexes fiuk nagyon belehúztak

Az egy dolog, hogy Őfenesége házi samesza - similis simili gaudet – volt olyan korlátolt barom, arrogáns szemét, hogy azzal kérkedett: azért gazdagodik gyorsabban az FB atyjánál, mert ő sokkal okosabb Zuckerberg-nél.
Tudom – ha máshonnan nem a PISA jelentésből -, hogy a szövegértés népbetegség, de hogy ebből a derék index.hu-sok okot és jogot formáltak bugyuta eposzi jelzőjükre (amit a derék szerki még címként ki is emelt) már durva inszinuáció!
Ezek a tudatlan firkászok „NER Zuckerbergje”-ként majd „a közbeszerzések és felvásárlások Zuckerbergje” –ként aposztrofálták Őfenesége strómanját!
Talán nem ártana – ha már nem tudják – utána olvasni, hogy ki is az a Zuckerberg és hogyan is szerzete mesés vagyonát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.