Magyar ellenzék – egy konzervatív német lap szerint: Stephan Löwenstein, a konzervatív német lap tudósítója a magyar ellenzékről írt egész oldalas cikket. A „Mindenki önmagáért – mindenki Orbán ellen” című cikkhez Szegeden kereste fel Botka Lászlót.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
magyar ellenzék??? meglehetősen fiktív fogalom, pontosabban a léte egy fikció! =))
karma1
Jo iparosmunka a cikk, jo, hogy valaki megprobalja atlatni es atlattatni a partok jelenlegi helyzetet a palettan.
Nagyon jol esett, hogy Gyurcsanyt Lowenstein is karizmatikus politikusnak tartja, viszont mintha nem igazan tudna a riport keszitoje, hogy nem a DK volt elobb, es odament Gyurcsany, hanem az mszp arulta el ot, ami utan jott a kiszivarogtatott oszodi beszed, es hogy ez az 500 ezres parttagsag kizarolag Gyurcsanyt fogadja el vezetojenek.
Nem nagyon van part ebben a pillanatban, akinek a vezetoje igy osszetartana a partjat, mint Gyurcsany. (A futyisz mas: ott kizarolag az erdek es a penz, a haszonleses es a megalopas lehetosege tartja ossze a parttagokat. De akinek nem jut a husosfazekbol falat, az lassan, de biztosan mar kihatral a partbol).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.