"Révkomáromban alakulgat a foci, de pusztul a stadion. A miniszterelnök úr megtudta, azonnal cselekedett, a helyiek pedig hurráoptimisták. Pár hete írtuk meg, hogy a magyar kormány 1,8 milliárd forintot akar költeni a szlovák másodosztályú Komáromi Football Club (KFC) stadionjának felújítására. Akkor az derült ki, a csapat rendkívül csóró, évi 38,3 millió forintnyi összegből gazdálkodik, épp hogy el tudott indulni a második ligában is. " "Az egy dolog, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meglátta a fantáziát a felvidéki csapatban, de vajon mit gondolnak a helyiek a történetről? Az ATV helyszíni riprotja szerint a polgármestertől a klubvezetésen át a szurkolókig mindenki hiperlelkes. " ". Tarcsi Imre klubszóvivő egészen fondorlatos indokkal állt elő, miért kell bővíteni a stadiont: azért, mert 300 ezer szlovákiai magyar dolgozik magyarországi cégeknél, itt adóznak, itt költekeznek. “Ha ezt summa summarum összeadom, akkor úgy mondom, hogy a ránk eső részt megkaptuk” –...

(Forrás: 24.hu, Pálinkafőző Rézüst által)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Szóval némi baksisért tényleg megvehető a magyar??? Szégyellem magam...:((
"Tarcsi Imre klubszóvivő egészen fondorlatos indokkal állt elő, miért kell bővíteni a stadiont: azért, mert 300 ezer szlovákiai magyar dolgozik magyarországi cégeknél, itt adóznak, itt költekeznek. “Ha ezt summa summarum összeadom, akkor úgy mondom, hogy a ránk eső részt megkaptuk” –...
Na ez meg egy ordas nagy fideszes populista hazugságmamlasz. Én kérek elnézést azok helyett is, akik elhiszik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Tarcsai,,,,te izé...pondró...Trianon nem volt gáz...Legalább Te határon kívűl maradtál,,te hulladék pióca.,,,szaros szóvivő.
CsipkeRózsa
Orbánék éppen ekkora összeget nyernek azzal, hogy nem minden betegnek jár a rák-gyógyszer.
eszegfu
Ez a logika csucsa!!! Ha Szlovákiában dolgozik 300 ezer magyar, ott adózik, ott költi el, akkor a szlovák kormánynak kellene a "rájuk eső részből" megépiteni a stadiont! Ne már, hogy a "szórakozásuk" a magyar kormány feladata legyen! Jól néznénk ki, ha az Angliában dolgozó magyarok miatt O.V. még oda is épitene egy stadiont, mint rájuk eső részt!:))) Tarcsi Imre totálkáros!
Pálinkafőző Rézüst
@eszegfu: félreértetted...:D "azért, mert 300 ezer szlovákiai magyar dolgozik magyarországi cégeknél, itt adóznak, itt költekeznek." De ettől még Tarcsi Imre totálkáros! És az!
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: Kösziiiiiiiii! Ugy látszik allergiás vagyok a Fideszre és csak minden 2. szót olvasok el, aztán meg jól "beégek"...igy járt anyátok!:))
cs.n.
A szülővárosomnak is van egy másodosztályú focicsapata, de stadion nincs. Van egy focipálya meg egy öltöző, oszt' csá. Bőven elég. Lehetne oda is rittyenteni egy stadiont, de minek? Kinek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.