Bilincsek nélkül sétált ki a bíróságról az a férfi, aki május közepén, Budapesten a Dózsa György úton karambolozott – írja az origo.hu.

A balesetben két autó ütközött össze, aztán az egyik autó egy buszmegállóba csapódott. Egy 23 éves férfi azonnal, egy 37 éves férfi a kórházban halt meg, két ember súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg.

Az bíróság hétfőn úgy döntött, hogy a férfit házi őrizetbe helyezik, viszont nem kell nyomkövetőt viselnie.

A  férfit az a Novák Péter védi, aki a 2012-ben ittasan halálos balesetet okozó, ezért 9 év börtönre ítélt Eva Rezešovát. Az ügyvéd a 24.hu-nak azt mondta: védence beismerte, hogy túl gyorsan ment.

Címlapkép: Youtube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Nyilatkozata szerint nem bűnös!
Ezt a bíróság jóváhagyta!
Eddig is jogsi nélkül vezetett, lehet most is.
Háziőrizet, minek , ha baráti alapon ellenőrzik majd? Majd nem tömeg mészárlást csinált! Nem büntethető?
wagabund
..."a férfit az a Novák Péter védi, aki a 2012-ben ittasan halálos balesetet okozó, ezért 9 év börtönre ítélt Eva Rezešovát."...

ez most jó, vagy nem? és ha igen, kinek?
Pálinkás Pál
@elnyomott: Mi a szégyen??? Baleset volt...és nem ő volt az okozója!!! Most tudom ömleni fognak a válaszok..de ha a Citroen nem kanyarodik elé szabálytalanul,akkor akár 300-al is mehetett volna,nem történt volna semmi!!!...Rezesovával meg azért sántít a hasonlat,mert Rezesova teljesen egyértelműen hátulról szállt bele egy szabályosan haladó autóba!!!
Clavigo
Vazzze...jogsi nélkül vezetett!!! Kijafaszom ez a csávó ? " Sanyi bácsi " körösztgyereke ???
eszegfu
@Pálinkás Pál: Szerintem is "szégyen"! Jogositvány nélkül vezetett + halálos baleset résztvevője volt (majd csak a későbbi vizsgálat deriti ki: ő okozta vagy sem) + a fb-on megosztott kép alapján "várták" a repülőtéren, hogy a nyaralása után rögtön elfogják, vagy ez utóbbit "kapkodták" el, vagy az előzetesből való kiengedését...ez bizony "normális" dolognak nem fogható fel...
mackoka46
Mária anyám ! Hol vagyunk szabadok bilincs nélkül ? Retteghetünk a hűtőnktől meg a TV-től vagy a megbuzerált komputerünktől. Nincs az a szégyentelen dolog, ami ki nem telik tőlük.
Pálinkafőző Rézüst
fideszes geci... ennyi...Nem több. Egy hernyóváladék...
volvós
@Clavigo: 13:07

Hátulról egy cigány bűnöző...
előről egy mocskos, tetű cigány bűnöző...
Pálinkás Pál
@eszegfu: Nos...az őrizetbe vételt kapkodták el...amiben jórészt belejátszott a közvélemény unszimpátiája...Azért az érdekes...ez az eset májusban történt...azóta átlag kétnaponta hírt ad a Propi halálos balesetekről,olyanról is ahol több az áldozat..és ott is valaki hibás...és mégsem látom a cikkek alatt az itt fröcsögők hozzászólásait hogy" sittre vele azonnal"...ezt megmagyaráznád nekem???
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkás Pál: valszeg egyikük sem volt "gengszter". Nézz utána, Pali... Az emberölés minősítéséről még nem is beszéltem...
Pálinkás Pál
@Pálinkafőző Rézüst: No látod...ti itt nem az esetet ítélitek meg...hanem a résztvevőt...ha nem pont ő lett volna benne,akkor már messze nem emlékezne a dologra senki,az elhunytak családján kívül!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkás Pál: nem erről írtam... Olvasd el még egyszer... Ha nem pont ő az, akkor nem kerül a bulvárba bele (ahogy mások sem) ... Ugye érted???
dr. prédikátor
Valakiről valamit nagyon tudhat ez a geci izomagyú barom!!! Az egyszerű földi halandót már egy szabalytalan parkolásért is előzetesbe rakják! Ez a tetű meg két ember haláláért felel és szabadon van!!! SZÉGYEN!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: Már bocsánat, de mióta "diktál" a közvélemény egy rendőrségi intézkedésnél?! Továbbá én csak a saját véleményemmel szolgálhatok: ennek az embernek bizony elég sok vaj van a füle mögött és mint az Al Caponét adócsalással börtönözték be, nem a szeszcsempészettel, igy őt is ezen keresztül elkaphatták volna -- ha akarják. Nem tudod velem elhitetni, hogy egy fiatalember egyik nap összetöri a kocsiját és pár nappal rá ujra u.olyannal száguld jogositvány nélkül (!), majd a világ másik végére elmegy nyaralni, mert a tisztességes keresetéből erre is telik. Vagyis itt már nemcsak ezt az 1 esetet nézem, hanem az egész ember eddigi "munkásságát", mert ő bizony nem egy földreszállt angyal...ez különbözteti meg őt egy átlagos "hétköznapi" halálos közuti baleset okozójától. Ha én, mint a rendőrség ugy gondolom, hogy elfogom, ahogy hazaérkezik, akkor ez egy átgondolt, nem "nyomásra" meghozott, hanem törvénnyel megalapozott intézkedés.
simmering73
Ennek a keresztapja egész magas pozícióban lehet.
quadrocopter
Ó, hát a végén még lesz egy hatalmas bocsika-kérés is, hogy korlátozták bűnözői jogait, közben kiagyalják, hogy lehetne neki egy kis kárpótlást fizetni, hogy kikalapáltassa a merdzsót és vadi újként eladja!
Eladott Ország
Az, hogy ez a maffia állam mindent lelejmol, a főrablók az országot illető javakat ellopják, az politika, s egy dolog, ami ellen tehetetlenek vagyunk...de , hogy egy maffia per vádlottjaként is elítélt senkiházi két ember életét elvette, tönkre téve családokat, majd jogsi nélkül tovább furikázik, mindezek után még jólétben, külföldön eszi a fene,...na ez minden képzeletet felül múl... Hol van itt a rend, urak? Vagy mind benne vannak?... és talán tartanak ettől a maffiózótól? Na erre varrjanak gombot a regnáló hatalom seggnyalói!
moareka
Kitüntetni! Van még lovagkereszt...visszaadták néhányan...
herczeg0210
Pénz beszél, olajszőke Pintér végrehajt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.