A miniszterelnök-helyettes szerint van olyan népcsoport Magyarországon, amely egy fillért adót sem fizetett még, mégis engedik szavazni. De vajon melyik népcsoport járt Semjén Zsolt fejében, amikor a még mondat közben finomított nyilatkozatot tette?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Semjén! Nem akarja meglátogatni a mamáját?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Például akik bort isznak, és vizet prédikálnak.
Nessy
Semjén! Nem akarja meglátogatni a mamáját?
mackoka46
A butaság csimborasszója ez a faszi. Annyiféle adó van, hogy annak se szeri, se száma !
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/semjen.jpg
A nemzet lóháton is legsikeresebb tagja, egy mérhetetlen piócapárt elnöke.
A híveiteken kívül már senkit nem érdekel a fejlevágó, megfélemlítő, Európa halálát vizionáló süketelés! Azon taknyoltok el éppen, hogy ótvar módon alábecsülitek a magyarokat és általában véve a nálatok értékesebb, műveltebb, okosabb emberek százezreit. Akik lehet, hogy az emberiségnek csupán egy elenyészően pici hányadát teszik ki, de így is sok ezerszer többen vannak, mint a KDNP nevet viselő, választásokon önállóan indulni hosszú évek óta képtelen piócapárt tagsága. Támogatókkal együtt. A tragédia az, hogy noha az emberiség mérhetetlen ezreléke választott meg benneteket, így is kétharmaddal önkényeskedtek a nyakunkon.
dodóka
Hülye ez mint a f@sz. és mellette képmutató, seggnyaló, használhatatlan , ostoba és még tudnám sorolni a jelzőket reggelig. Remélem egyszer a sitten rohad meg az ürge.
Peller Anikó
Több ilyen is van, például a 0-6 éves korú népréteg nemcsak adót nem fizetett de még fagyit sem nagyon vettek.

Nem fizet adót az a népréteg aki az államtól kapja a fizetését, mert náluk az állam fizeti az adót, az egyik zsebéből átteszi a pénct egy máséba. Vagy jobbára egymáséba.

Az egyetemisták fizetnek adót amikor veszik meg iszik a wiszkit, meg a bort, meg a sört, meg a cigit. A benzinen is sok adó van. A htb a kenyérrel és a csirkecsőrrel fizeti az adót.

Következésképpen a semmilyen a cigányokra gondolt és nem saját magukra. Mert az ő adójukat is az állam fizeti. A horribilis fizetésük mellé.
Cefi
Járjon egy népcsoport a fejedben, csákánnyal.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/21/popec-vagy-zsoltika/
Pöpec vagy, Zsoltika! Meg egyszerű is, mint a faék. Csak ameddig a faéknek van értelme és
haszna, neked a világon semmi. Az is igaz, hogy ez nem ma derült ki, hanem már jóval régebben. Figyelj, tündérmackó! Kitalálom, kikre gondoltál. Jó? Jó. A cigányokra. Elárulom neked csillagbogárka, hogy ezzel jóval több embert sértettél meg, mint ahány külhoni szavazatra számíthattok. Sőt, azt is beszéljük már meg, hogy te például mikor fizettél adót! Ahogy elnézem a fényes karrieredet, életedben összesen három évig dolgoztál. Úgy értem, hogy tényleges munkát az 57 elfecsérelt éved alatt mindösszesen három évig végeztél. 1981-1984 között, amikor hivatalsegédként dolgoztál a budapesti Kisipari Termeltető Vállalatnál. Slussz. Aztán tanultál teológiát (de minek?), szociológiát (szintén feleslegesen), majd megtaláltad azt a pályát, ahol kurvasokat fizetnek, semmihez nem kell érteni, semmi felelősséged nincs, számonkérés nincs, előjogok vannak, mentelmi jog van és a zsírosbödön is kézközelben. Ez a magyar politika.
tudode
Csak nem focizott ifjú korában Semjén "úr" is, mert
.
Veszélyes fejelés – Összefügg a futball és az öregkori demencia
.
168ora.hu/veszelyes-fejeles-revesz-tamas-futball-es-az-oregkori-demencia-kapcsolatarol/
.
Vagy netán a határon túliak NEM ADÓZNAK/TAK, és mégis szavazhatnak Orbanisztán ANYAORSZÁGÁBAN!!!
.
Kiderül, ha kiderül, v EGYRE JOBBAN BEBORUL A FÉL ORSZÁGNAK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.