M. Richárd ügyvédje a 24.hu-nak azt mondta, védence lényegesen túllépte a megengedett sebességet és elismerte a büntetőjogi felelősségét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: És az nem jutott eszedbe hogyha ez a szarzsák betartja a megengedett 50 az az ötven km es sebeséghatárt a baleset elkerülhető lett volna és nem hal meg két ember egy geci bűnöző miatt!!!???
papa.49
Nincs több kérdésem, még a neki legjobb esetben is ő a hunyó, azzal a sebességgel majd háromszorosan túllépte a megengedett sebességet, NINCS MIN GONDOLKOZNI !!!
Azért érdekes ha kovács József lett volna elkövető, vajon házi őrizetben védekezhetne ???
Cicamama55
S még itt -hazánkban-beszélnek egyenlő elbírálásról?! Felháborító és gyomorforgató! :((((
Pálinkás Pál
@papa.49: Látod mennyire nem vagy képben...a sebesség átlépése,mindegy mennyive,szabálysértés...de a balesetet változatlanul a Cutroen okozta!!!
dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: És az nem jutott eszedbe hogyha ez a szarzsák betartja a megengedett 50 az az ötven km es sebeséghatárt a baleset elkerülhető lett volna és nem hal meg két ember egy geci bűnöző miatt!!!???
Pálinkás Pál
@dr. prédikátor: Kb annyira...mint ha az aki elé kanyarodott betartja a KRESZ-t!!!És ha már ennyire a szabályokon lovagolsz,nem voltak bekötve sem,mert egyikük repült ki a buszmegállóba!!! ha már ennyire szabálykövető vagy!!!de ezen nem vitatkozom veletek,érdekes május óta téged sem láttalak kommentelni egy halálos balesetnél sem,pedig ott is van hibás!!! és kb kétnaponta van belőle...a két ember meg azért halt meg,mert a sofőr hibázott,nem is kicsit!!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Faszikám ezt már lefutottuk egyszer semmi kedvem megint ezen vitázni te az Mercis pártján vagy aki leszarja a törvényeket, a szabályokat, GYORSAN HAJT, JOGSI NÉLKÜL, BEKOKÓZVA, DE NEKED A MÁSIK A HIBÁS !!!
Nem minősítelek, te ezzel az állásponttal megtetted ezt helyettem !!!
Végezetül csak azt kívánom neked, hogy a következő ilyen barom beléd szálljon, és járjál úgy mint a két szerencsétlen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.