Egy magánember nyílt levele: Amikor megtörtént az Öszödi beszédként elhíresült Gyurcsány féle odamondás a párttársaknak, nem értettem miért baj, hogy azt mondta “kurva ország”! Nem értettem (most sem!) Ez az ország nekem nem adott semmit, csak elvett! Számomra Magyarország így negyvenhat évesen, már nem jelent semmit! Beszélem az itt élők nyelvét, ismerem a történelmét, ennyi! Akkor kérdem én, miért szeressem? Pedig szerettem! Nagyon szerettem! Azt hittem hősei örökké égő fáklyák! Azt hittem Himnuszunk a legszebb a világon! Hittem a márciusi ifjakban és elfogadtam 56 törvényszerűségét! Büszke voltam arra a rengeteg magyarra, akik öregbítették országunk hírnevét! Ez elmúlt! Kiölték belőlem! Tették ezt a politikusok, akik az összes jelképemet, a himnuszomat, szeretett verseimet, íróimat, sportolóimat, tájaimat, emlékeimet, zenéimet, stb! a maguk javára használták fel, ellenem! Elvettek mindent és nem hagytak semmit! Bemocskoltak mindent az elmúlt évek alatt! Azt mondta...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nagyon igaz az írás! Elmebeteg szarházi dobálózik a nemzeti érzéssel, személyes és anyagi érdekeiből hivatkozik rá, behülyítve a határon túliakat is, értékét vesztette mindaz, amire csak ránéztek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Aki így nyilvánul meg, így reagál, az igazi alattvaló. Az függ a hatalomtól érzelmileg, szellemileg.
A hazaszeretet van, legfeljebb elnyomható. Ha hagyják.
Nekem beszélhetnek, hazudhatnak bármi, számomra akkor is maradnak szent és sérthetetlen fogalmak. Bármit meggyalázhatnak, sárba taposhatnak, az elveimet, a hitemet nem.
Azt nem adom.
quadrocopter
Nagyon igaz az írás! Elmebeteg szarházi dobálózik a nemzeti érzéssel, személyes és anyagi érdekeiből hivatkozik rá, behülyítve a határon túliakat is, értékét vesztette mindaz, amire csak ránéztek!
CsipkeRózsa
@Horizont: ,
@elnyomott: Én is arra gondoltam, hogy mindenki másképpen reagál elkeseredésében az ország tönkretételére.
elnyomott
@Horizont: - a nemzet, a haza, a hűség számomra ugyanúgy fontos dolgok, mint azelőtt. Mindegy, ki van hatalmon. Ennyi.
kokopelli
@CsipkeRózsa: ..nálad a pont! Sajnos ezt a különbséget használták ill. használják ki a politikusok és a
mögöttük álló un. "machiavellik"! :-- ((
elnyomott
@Horizont: Lehet, hogy félreértelmezem, lehet hogy nem.
Engem nem érdekel, hogy a hitem, az elvem, a véleményem miatt ki vet meg, vagy ki ért egyet. Fenntartom, nem titkolom.
Főleg nem attól teszem függővé, hogy ezért ki melyik oldalra sorol be. Számomra ez jelenti azt, hogy független vagyok.
Csizmás Kond
Ez az egész nyíltleveles mese csak újságírói fogás...csak így tudják megfogalmazni hogy más nevében írják.
Eladott Ország
Néha tényleg az az érzésem, hogy egy elmegyógyintézet mindennapjai vették át a magyar közélet helyét. A Fidesz körül tényleg lassan csak nagypályás bűnözők és gazemberek, valamint erkölcsi toprongyok forgolódnak.
Nessy
Siralmas énnéköm...! Annyi mindent éltünk át és túl, reménykedve, hogy béke és nyugalom lesz öregkorunkra. Nem lett! Sőt! A "más vélemény" miatt naponta érezzük magunkat ledegradálva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.