A nagy nemzeti ünnepi hírfolyamba valamilyen különleges ok miatt egyszerűen nem lehetett sorosozással bekerülni. Még a végén szamizdatban kell terjeszteni a fáradhatatlan fideszesek gondolatait. Nemcsak a nemzeti hírügynökség nem adott hírt egy jó sorosozásról, a közmédia honlapján sem volt egy szó sem, ahogy az Origón és a kormany.hu-n sem. Mintha a szónokokhoz nem jutott volna el a Magyar Nemzet által megszerzett „Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között” elnevezésű kommunikációs sorvezető arról, hogy egészen pontosan mit, hányszor és a szónoklat melyik részén kell mondani Soros Györgyről. Aztán kiderült, hogy szerencsére vannak olyan fideszes politikusok, akikhez vagy mégis eljutott, hogyan kell tűzbe-lázba hozni az ünneplő tömeget Soros György emlegetésével, vagy hozzájuk nem jutott el az a központi utasítás, hogy most engedjék el egy kicsit a Soros-témát. Hogy a legmegbízhatóbb politikusok ne csüggedjenek el, vagy ne legyen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Tisztavatáson azért volt "határvédés" meg" migránsozás" ezerrel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Tisztavatáson azért volt "határvédés" meg" migránsozás" ezerrel.
Nessy
@quadrocopter: Néha elgondolkodom, hogy épeszű ember hogy kezeli ezt a klinikai kóresetet? Mert én már immunis vagyok Sorosra. Lehet, hogy híveket ez lázba hozza, de akkor nem lehetne kérem szépen csak a királyi médiára szoritkozni Soros témában?
Cefi
@Hellcat: Gyanús vagy! Honnan tudod? :-)))
Hellcat
@Cefi: Ment a TV ben ahol vasárnap voltam ezt a pár mondatot hallottam aztán ki is mentem gyorsan...ocsmány baszki, hogy mindehova belekeverik.
quadrocopter
@Nessy: Nem véletlenül vettek vissza a plakátlásból sem! Kontra-produktív lett a Nagy Nemzethy Utálatkeltő Elmhibbantság!
Nessy
Most majd Vona megjegyzése miatt fognak minket nyugdíjasokat abajgatni.
Érdekse, ha jól tudom a Fidesz sem kért bocsánatot egyetlen, valóban sértő mondatáért sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.