1,5 milliárd forint összegű támogatás érhető el az Otthon Melege Program keretében gázkonvektorok cseréjéhez. A gázkonvektorok cseréjéhez 2017. szeptember 21-én 8 órától lehet támogatás igényelni a rendelkezésre álló 1,5 milliárd forint kimerüléséig. Jelentkezni elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül lehet, és ügyfélkapus regisztráció kell hozzá.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez nagyon jó lesz, nem csak takarékosság szempontjából, hanem a társasházakban a 40-50 éves konvektoroktól félni lehet, hogy felrobban.(Az enyém hőtárolós, öntöttvas, mert ez olcsóbb.)
Az idős, egyedülállók tudnak 1 szobát fűteni, nem kell az egész lakást.
mackoka46
A teljes összeg lekötve a fidesz sleppnek. A népnek biztos egy vas jut ebből se.
Nessy
Mariska néni, akinek nincs 50 - 60 ezer forintja egy modern konvektorra, biztos rendelkezik széle sávú internettel, ügyfélkapuval, informatikai végzettséggel, hogy esetleg perceken belül pályázzon, hátha kap valamit. Igaz, ha mást nem gutaütést.
Nessy
@1magyar: Az ötlet jó, én is így fűtök télen! De a szentségit neki! Dolgoztunk egy életen át, most egyedül maradva kiderül, hogy egy 60 m2-s, kétszobás lakás luxus! Ugyanis a "rezsicsökkentés" a kóbor apácák megtévesztése!Körülbelül a háború utáni években tudtunk csak egy szobát fűteni, de inkább a konyhából engedtük be este a meleget.
Esetleg szerezzek be ismét egy tetőcserepet, amit a sütőben megmelegítve, öreg törölközőbe csavarva tettünk anno az ágyba?
1magyar
@Nessy: Bizony, ezt hozta a rendszerváltás, kapitalizmus: aki kapja marja jogok.
Én inkább a gázszolgáltató embereire bíznám, hogy ellenőrizzék le kinek van elavult konvektora, lefotózni,kérelem aláírva ha ki tudja fizetni a fennmaradó 20 % önrészt.
Mert bizony az alattam lakó 80 éves,egyedül élő néninek is minden gázosa 50 éves és félek, hogy a nem biztonsági gyújtós gáztűzhelyét elfelejti elzárni és robbanunk.
Nyugdíja van, ki tudná fizetni ha akarná és tudna róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.