Tudna olyan népcsoportokat mondani, akik nem fizetnek adót, mégis van szavazati joguk. A Hír TV arról kérdezte a miniszterelnök-helyettest, hogy miért járna szavazati jog azoknak a határon túliaknak, akiknek nincs itt bejelentett lakcímük és másik országban fizetnek adót. Semjén Zsolt elég furcsa választ adott a kérdésre, vette észre a 444.hu.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy újabb bizonyíték a PISA leszereplés valós voltára

Tömjény Sónyi butaságát, Kósa megvédte, de a média is leragadt botrányozáson

A média azon része mely egyértelmű kormánypártisággal nem gyanúsítható háborog ártunk és qurmányunk potentátjai magyarázkodásán. Mint ismert Őfenesége távollétében uralkodgató alvezír az un. határontúli (valójában hazai lakcímmel nem rendelkező kettős állampolgárokról van szó) szavazók vonatkozásában egy meglehetősen rasszista felhangú kitételt tett. Ahelyett, hogy egy egészségeset Sorosozott volna (na jó Gyurcsányozás azért volt) felemlítette, hogy „tudnék olyan népcsoportot mondani, pontosabban olyan csoportokat Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk.”. Ami lássuk be valóban meglehetősen furcsa megfogalmazás. Ahogy Kósa mester reakciója is.
Azonban a helyzet az, hogy az ügyeletes Gyurcsányozáson túl az eredeti gondolat totál félreértésről is szó van.
Sónyi saját megfogalmazását sem értette meg. Így érvelt: „aki nem Magyarországon fizet adót, az ne szólhasson bele a magyar politikába, tehát magyarul ne legyen szavazati joga”!
Igen, szó sincs arról, azokról akik ilyen vagy olyan okokból nem tudnak, vagy nem kell adót fizetni. A mondat egyértelműen azokról szól, akik (de jure) egy másik ország adófizető állampolgárai! =))
Ami lássuk be nagyon más kategória! =))
1magyar
Gondolom a cigányokra gondolt, és bizony igaza van. De ők szaporodnak itt is a legjobban.
Majd a muszlimokkal is nekik kell együtt élni avagy harcolni mert a fehérek már kihalnak.
Rasszizmusról itt már a fehér emberek kárára lehet beszélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.