A kis bichon kutyusra nemcsak koloncot aggatott az ismeretlen elkövető, de még szájkosarat is tett rá, nehogy véletlenül enni vagy inni tudjon, miután magára hagyta.

Vélhetőleg rettenetes sorsa volt annak a kis bichon kutyusnak, akire Balmazújváros külterületén bukkantak rá a múlt héten. Az alig négykilós kis állat nyakába ismeretlen egy óriási koloncot kötött, amit a kutya a mellső lábai közt húzott maga után. A kutyán ráadásul szájkosár is volt, így sem enni, sem inni nem tudott. Vélhetően bántották is, mert a lakossági bejelentésre kiszálló állatvédőnek is több mint egy órájába került, hogy a betontömbjét maga után rángatva, kétségeesetten szűkölve menekülő, a több napos éhezéstől és szomjazástól legyengült és kiszáradt kis állatot meg tudja nyugtatni annyira, hogy befoghassa  - számolt be róla a Bors.

 

A kis fehér kutyust a kajászói Csutka Rozi Menedéke Zseton Állatvédő Egyesület vette kezelésbe, akik szerint komoly rehabilitációra szorul, mert nagyon megviselték a történtek. Több nap alatt már eljutott odáig, hogy engedi magát ölbe venni. de még több orvosi beavatkozáson kell átesnie, mielőtt örökbeadhatóvá válik.

Mivel az elkövető ismeretlen, az illetékesek az állatkínzás ügyében nem tettek feljelentést.

Címlapkép: Pixabay / Antranias CC0

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A kurva anyját a büdös parasztjának! Ugyan mit vétett szegény jószág, hogy így büntesse, talán szétszedett egy papucsot!? Mi az, hogy nem tettek feljelentést!? Dolgozzon a rendőrség egy kicsit, ne csak a gyorshajtási bírságot szedjék!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
A kurva anyját a büdös parasztjának! Ugyan mit vétett szegény jószág, hogy így büntesse, talán szétszedett egy papucsot!? Mi az, hogy nem tettek feljelentést!? Dolgozzon a rendőrség egy kicsit, ne csak a gyorshajtási bírságot szedjék!!
1magyar
A kis drága kutyát sokan szívesen magukhoz vették volna ha elajándékozza a barom.Ez egyébként is tényleg drága.
Olyan szép is, igazi gonosz lehet aki ezt tette vele.
Rózsika Hatházi
Én az emberszerű nyakába tennék koloncot, de nem másfél kilósat, hanem másfél mázsásat. A száját meg bevarrnám. Zsákvarrótűvel és érzéstelenítés nélkül.
csa-csa
@Rózsika Hatházi: pont ezt akartam mondani! segítség fejvesztés terhe mellett!!
GeoCravker
@Rózsika Hatházi: Egyébként azt hiszem az első néáhány állatkinzót, akit nyilvános ketrecben kiállítanak és körberakják az áldozat történetével elég kevesen követnék.
Desischado
@justhpeter: Én is! Dögöljenek meg az ilyenek, egytől egyig! Éljen a "csodálatos állatvédelmi" törvény! A jó rohadt édesanyját az ilyen féregnek! A kutyuskának meg szerető gazdit és mielőbbi felépülést kívánok! A rendőrség meg kezdjen nyomozni!
Clavigo
Hasonló " jőkat " ,,annak a szarházinak,aki ezt tette azzal a kutyával..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.