Más színű autóra volt a forgalmi kiállítva, mint amilyennel leintettek a rendőrök egy férfit Ácson. Hamar kiderült, nemcsak ez nem stimmel a kocsival.

Közúti ellenőrzést tartottak a rendőrök a Komárom-Esztergom megyei Ácson hétfőn, amikor is egy szürke színű Volkswagent intettek le.

Az gyorsan kiderült a rendőrök számára, hogy valami nem stimmel a kezükbe adott forgalmi és az előttük álló gépjármű közt.

Más volt a kocsi színe, mint ami a forgalmiban szerepelt

Látványosan szürke Volkswagen – Fotó: police.hu

"Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a forgalmi engedélyben a jármű színére vonatkozó bejegyzésben fehér szín szerepel. A járművet vezető férfi a rendőröknek elmondta, hogy a forgalmi engedély egy másik járműhöz tartozik, amiről a rendszámokat is ő szerelte át" – olvasható a rendőrségi közleményben.

Ám a történet itt nem ért véget:

"A rendőrök megállapították azt is, hogy a gépkocsi motorterében lévő alvázszámot eltávolították. A 24 éves férfit a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A banai lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a hatósági jelzéseket és a személygépkocsit az eljárás során lefoglalták.

A Komáromi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást."

(Címlapi kép, fotó: police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Jónapot. A récsöl párzási szertartásán a fatolvaj traktor színe, rendszáma egyezett a feljelentésben szereplőjével. Azzal a történettel mi a fasz van?
kokopelli
@lópicigáspár: A mi szolgálati kocsink is ilyen volt,és 300 000 km után én meg akartam venni a
főnöktől 100DM-ért,de nem adta oda,mire a titkárcsaj másnap nem adta meg az
elsőséget! Totálkár! Százezer ilyen Golf futott a világon! :--)
Pálinkás Pál
Ez olyan hatalmas horderejű bűncselekmény hogy újsághírt érdemel,igaz Propi???
Equus
A rendőrség figyel! Nem úgy van az, h egy alsó közép kategóriás kerékpár árát sem érő luxuskocsival csak úgy szaladgálunk. Csoda, h nem tartóztatták le.
Mert mi lenne, ha a rendszámot nem a kocsikra, hanem a tulajdonosokra adnák ki, akinek lehetne több kocsija is és éppen arra rakja, amelyiket használja. Persze, akkor hova lenne a nem használtra is kivetett súlyadó, a biztosítás...
Cefi
Jónapot. A récsöl párzási szertartásán a fatolvaj traktor színe, rendszáma egyezett a feljelentésben szereplőjével. Azzal a történettel mi a fasz van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.