A bíróság elutasította ügyvédje kérelmét, így B. Krisztián előzetes letartóztatásban marad.

A férfi március óta van előzetesben, és benn is marad, annak ellenére is, hogy a Kúria június közepén hiányosságokra hivatkozva hatályon kívül helyezte a korábbi döntéseket, és a másodfokú eljárás megismétlését írta elő. Fenntartotta ugyanakkor az orvos előzetes letartóztatását, mivel úgy ítélte meg, hogy ellenkező esetben veszélybe kerülhet a bizonyítás eredményessége.

A férfi ügyvédje augusztus elején kérvényezte az előzetes megszüntetését, de a a kérelmét elutasította a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség – írja a Blikk értesülésére hivatkozva a hvg.hu.

Címlapkép: Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/lugosorvos-1024x681.jpg
Mikola István unokaöccse, B. Krisztián, a lúgos orvos.
Mikor áll bele valaki és tapétázza tele az országot azzal, hogy ezek az emberek nem keresztények, semmi közük a család primátusáról vallott elvekhez? Mikor lesz az, hogy nem tűri már el a magyar társadalom, hogy az ilyen háromszor elvált okleveles gazemberek prédikáljanak a család szentségéről, hivatkozzanak az istenhitre és oktassanak tisztességre, becsületre? Kik ezek a szarháziak, akik a keresztény kultúrájukat védik a népbutítás szintjén orrba és szájba, közben szilánkosra törik az asszony arcát, lenyúlják a közös bútort, 30 évvel fiatalabb nőcskékért dobják az öregecskedő feleséget, de közpénzzel táplálják a szerelem tüzét, ősmagyar keresztényekként 14 éves kislányokat rontogatnak meg, de közben a női princípiumot hirdetik, makulátlan erkölcscsőszöknek adják ki magukat, miközben alig akad egy is közöttük, aki nem korrupt, nincs tele mocskosabbnál mocskosabb ügyletekkel? Ezerszer fel fogom tenni a kérdést, ha kell: miféle önbecsülése van annak a keresztény embernek/nemzetnek, aki/amelyik becsületesen éli az életét, de eltűri, hogy házasságszédelgő, vagy egyik zűrös házasságból a másikba tántorgó, megélhetésileg korrupt, emberileg silány figurák oktassák arról, hogy milyen a jó keresztény/hazafi/magyar? Ők, a tisztes családapák és anyák, az erkölcsös hazafiak, akik valami elképesztő morális fölénytől duzzadó kebellel köpködnek kétpofára mindenfelé. A lesújtó helyzet az, aki hogy aki ezt a morális deficitet természetesnek véli, az semmiben nem különbözik Mikola Istvántól és társaitól. Erkölcsi hulladékból márpedig nem lesz fejlődő gazdaság, sem virágzó nemzet. Csak sötétség, rothadás, pusztulás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Én strandolni küldeném. Egy lúggal töltött medence mellé. Össz-vissz egy kötelező fejes, nekifutásból. Utána haza mehet.
Mirtilla
@Eladott Ország: Szépen, lényeglátóan összefoglalta mindazt, ami a jóérzésü és jóra vágyó embereket manapság elszomoritja a magyar közéletben. Lépten-nyomon tapasztaljuk, hogy már szinte semmi sem az, aminek látszik és szinte senki sem az, aminek mutatja magát.,
Jogos kérdés: hová vezet ez ?
Gratulálok az irásához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.