A furcsa ruha azt üzeni Európában: a viselõje a szélsõséges iszlám híve, vagy a férje az. Az Emberi Jogok Európai Bírósága 2014-ben kimondta, hogy nem sérti a vallás szabad gyakorlásának jogát, ha valahol betiltják az arcot takaró női viseletet.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: NEM FOGSZ ROBBANNI, ertsd mar meg! Ez az egesz nem errol szol!
Csak azt akarjak elerni, hogy a merhetetlen felelmedben elhidd, hogy oriasi terrorveszely van, es csak orban tud megvedeni, ezert aztan ora kell szavazni 2018-ban!
Mert ez a celja, semmi mas! Ha te felsz, akkor szepen szo nelkul el fogod turni, hogy korlatozzak a mozgasodat, hogy amikor bevezetik a szuksegallapotot osszel - mert be fogjak vezetni, ettol ne tarts, igy lesz ! -, akkor este 10-tol reggel 6-g ne menj az utcara, vagy ha megis, akkor fogadd el, hogy magyar katonak fognak veled durvak lenni, azt akarjak, hogy te szo nelkul elfogadd, hogy korlatozzak az internethasznalatodat, a TV musoraidat teljesen atrendezik fideszesre, amiben annyit hazudnak neked, amennyit csak birnak. Es te mar leellenorizni se fogod tudni, hogy igaz-e a hir vagy sem, mert lebutitott interneted lesz, vagy olyan lassu lesz a letoltesed, hogy nem jutsz fuggetlen informaciokhoz, csak olvasd el Orwell 1984 c. konyvet, es az lesz a valosag meg az ev vege elott.
orban retteg a sajat demonaitol, GYurcsanytol, mindenkitol, aki becsuletes, akinek tudasa es erkolcse van , mindenkitol, aki demokratikus es halado.
Nagyon sajnallak, hogyha mar felsz - lehet, hogy ez regen is szerepet jatszott mar az eletedben -, akkor (szamodra) mesebeli figuraktol, megfoghatatlan alakoktol felsz, mig azt nem veszed eszre, hogy az ujonnan bevezetett adokkal, uj szemelyre szabott torvenyekkel a kozvetlen kornyezeted, esetleg a fideszes polgarmestered tesz tonkre...Inkabb ezekre figyelj, jobban jarsz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Pedig, bizony visszaélésre ad lehetőséget és a terrorizmust segítheti a burka és a csador. Közelmúltból tanulhatna a törvényhozó. 2002-ben Moszkvában, a Dubrovka színházban, negyven férfi és női terrorista kilencszáz nézőt és színészt ejtett túszul. Minden női támadó, burkát és csadort viselt, alattuk a testükre, robbanó mellényt erősítettek. Ezeket a női terroristákat, "fekete özvegyeknek" nevezik, mert férjüket, családjukat otthon, a harcokban elvesztették.

Az én meglátásom az, hogy addig megy a dilemmázás, amíg női terrorista fel nem robbantja önmagát és a környezetét.
eszegfu
@Donáld Tramp: Profilkép cseréhez...bemész a profil (sajátod) menübe, majd a beállitásaimba és itt az utolsó menüpont a profilkép módositás. Először azt hittem a képedről, hogy egy női ruha ugy kb. mellmagasságtól lefelé... de aztán rájöttem!:))
eszegfu
@durbincs: 9:50 Pusztán kiváncsiságból...Árulja már el, hogy miért baj, ha egy nőnek van véleménye és leirja...függetlenül attól, hogy hol él?!
eszegfu
@durbincs: Sajnos, most is azzal inditja a magyarázatát, hogy "...lefordítva párkereső aspektusra..." .:( Nagyon lenézi a nőket, pedig legtöbbünk nem a "Kiskegyed szakirodalmat" olvassa... meg egyébként is: u.ugy teljes jogu állampolgár egy nő, mint egy férfi. Válaszában most sem tért ki, miért baj, ha egy nőnek van véleménye. A másik része világos... aki nem itt él, az ne is szóljon bele az itteni dolgokba Ön szerint... véleménye viszont neki is lehet. Összességében kedves uram értem, de egyetérteni nem tudok. További jó időtöltést kivánok!
eszegfu
@durbincs: 12:01 Rendben..."békejobbot" elfogadom!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.