Nem ért egyet a bíróság döntésével a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője.

Rogán Antal: a Dózsa György úti gázolónak fogdában a helye

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

- Szörnyű, ami történt, hiszen két ember meghalt és ezért viselni kell a felelősséget – mondta az Origo kérdésére Rogán Antal.

Korábban Eva Rezesová otthoni őrizetét is helytelenítette, de azt főleg azért, mert félő volt, hogy a szlovák milliomosnő kicsúszik a magyar igazságszolgáltatás kezéből. M. Richárdot a hétvégén tartóztatták le, majd a bíróság hétfőn el is engedte házi őrizetbe, még nyomkövetőt sem kell viselnie.

Noha a helyzet más, ez "nem indokolja a bíróság megengedő magatartását, szerintem a hatóságoknak fellebbezniük kell" – jelentette ki Rogán, hozzátéve: különösen igaz ez, ha férfi valóban kokainozott.

Rogán Antal: a Dózsa György úti gázolónak fogdában a helye

Fotó: Katasztrófavédelem

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rogán Antal: "a Dózsa György úti gázolónak fogdában a helye." Igen Goebbels Tónival együtt.
( Egyébként ezt a szarházi szakonyfalui majmot meg ki kérdezte)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
jó... bedobták a levesbe, közben megalkudtak. És rogánnak hol van a helye?
Eladott Ország
Rogán Antal: "a Dózsa György úti gázolónak fogdában a helye." Igen Goebbels Tónival együtt.
( Egyébként ezt a szarházi szakonyfalui majmot meg ki kérdezte)
Eladott Ország
Nem M. Richárd az első, aki megússza az előzetest. A Fidesz körül tényleg lassan csak nagypályás bűnözők és gazemberek, valamint erkölcsi toprongyok forgolódnak.
kisrigó
Megszólalt, mert szembesítették a korábbi nyilatkozatával. Nincs kétségem afelől, hogy ez csak "bőr duma", semmi sem akadályozza majd, hogy a szokott sunyi módon kimossák majd a gazembert! Hacsak nem tett olyat, ami miatt esetleg kiesett a pikszisből.
Nessy
Komoly kapcsolatai lehetnek! Még nyaralni is elmehetett, mielőtt kihallgatták! Mást ennél kevesebbért lecsuknak, neki még nyomkövető sem kell. Valami nagyon nem gömbölyű ebben az egészben!
quadrocopter
Rogán! Te még szabadlábon óbégatsz - sajnos? Gyorsan megnézted a neten, hogy mi az ábra a kokós majom ügyében, majd beálltál helyeselni, mert a többség is ezt tette!
Edmond Dantes
Ez egy kötelező szöveg a nyilvánosság számára.Ennek az utcai gyilkosnak az emberei védték Rogánt,még a tragédia után is.Akkor rohadtul nem volt finnyás ez a takony.
ágimami
@Nessy: Sajnos, ez van, teljes mértékben egyetértek!!
Nem "kispályás" kapcsolatai vannak, az tuti!!!
papa.49
A háttérben meg kezdődik a mosdatás !!!
Veleda
Véletlen, de egyszer jót is tud mondani a Gülükém, nem tudom ezt a szarházi drogost miért kell ennyire mosdatni? Na pont ez a fajta az, akik a 2006-os tüntetésnél törtek-zúztak. Fidesz bérenc ez is.
maci0427
Rogán ezt mondja azoknak akik nem a fogdába zavarták ezt az illetőt ! Amúgy meg az olyan embereknek,akik nincsenek a társadalom hasznára,sőt károsak rá,nem a fogdában lenne a helyük...! Sajnos Magyarország kis ország,nem bír el ennyi seftelelő - ingyenélő - bűnöző - erőszakos cselekedettekből élő egyéneket ,akik az egyéni érdeküket Magyarország érdekei elé teszik ! Legyenek azok bárkik is ...!
Veleda
@maci0427: Eva Rezesova ilyenért 7 évet kapott, igaz, ott akkor 4 halott volt, de végül is nem ez a döntő itt is lehetett volna akár 5 is.
simmering73
"...különösen igaz ez, ha férfi valóban kokainozott." Ő már csak tudja.
volvós
Én meg azt szeretném parasztgyerek tonyóka, ha a cellatársad lenne,
csak egy héten keresztül, garantálom pár nap alatt megtanulnád
a H betűt szellenteni...
maci0427
@Veleda: Igen igaz ! Rezesova ott egyértelműen hibás volt , mondjuk én még többet adtam volna neki ! Ennél a másiknál meg 50 - 50 %-ot hoztak ki, ezt írták ,de azért ez sem úgy van ,hiszen több olyan tényező volt ami olyan súlyos szabálysértés és bűncselekmény kategória /ha igaz kokó is volt / ami legalább eléri a 90 % -ot ! Az a mákja, hogy szegény citroenes kanyarodott és ő egyenesen száguldozott ! Na de ha valaki városban 130-140 -el száguldozik,ott még az elsőbbség megadása sem mindig lehetséges az ő számára hiszen ez egyszerűen képtelenség...
dr. prédikátor
Arrogáns buzi geci tonyó!!Neked pedig mellette van a helyed , egy cellában!!!
SystemError
Mindenki tudja Tonyó, hogy egymás zsebében vagytok. Nem kell az elterelő hadművelet...:) Leginkább te ne mondjad meg kinek hol lenne a helye, mert pont te sitten ülnél régen, ha nem egy szar senkit raktok be a törvény őrének..
mackoka46
Ez a bűnöző már az igazságszolgáltatáshoz is ért. Hogy vágná má' valaki szemközt a kötvényeivel.
papa.49
@volvós: Olyan ,,öregasszonyosan,, ???
papa.49
Még eltelik pár hónap ,és kiderül az egész a Citroenes hibája volt minek ment arra !!!
volvós
Azért ahogy a képen látható, milyen dakotásan
elegáns volt a tárgyaláson ez a koszfészek...
Mocskos farmer, strandpapucs...
Desischado
Épp ő dumál, neki is életfogytiglan dukálna! Kimosdatják ezt a mocskos gyilkost, mert az akolba tartozik! Hogy döglenének meg mind a ketten! szégyen, ami ebben az országban folyik! Engem tuti, hogy már vinnének a börtönbe, bár nekem úgyis mindegy lenne, mert én ezzel nem tudnék együtt élni, hogy emberek haltak meg miattam!
1magyar
2 ember meghal és még az a kérdés hol a helye ennek a nagyképű maflának?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/292800_rogan_antal_es_felesege_szakonyfaluban_januarban-1024x682.jpg
Bármilyen képtelenségnek tűnik is, előbb-utóbb a bunkó parasztgyerekből lett miniszternek is el kell számolnia minden egyes meg nem válaszolt kérdéssel. És azt már nem valamelyik országgyűlési képviselő fogja feltenni, hanem egy tartósan hülyének nézett ország. Rogán ugyanis az egyik olyan díszpéldány a legmagasabb kormányzati szinten ügyködő fideszes bagázs háza táján, aki minden megszólalásával bizonyítja: ha a gazdasági teljesítmény helyett a pofátlanságot mérnék GDP-ben, ez az ország már régen nagyhatalom lenne. Kormányzati szereplőként azonban az indokolatlanul nagy pofádon túl, kötelezettségeid vannak elsősorban, amelyeknek látványosan nem teszel eleget.
Veleda
@SystemError: Amíg a POLT a főügyész, itt minden törvényes akár visszamenőleg is, minden rendben van. Még a Tonyó szaros Vuitton táskája is
nezelodo
Na ettől a rogáncsos kijelentéstől változik valami? Még a maffiakormány és a törvénykezése sem lesz hiteles a lózungjaitól.
human
Annyira szép történet ez is.
Az mszp felszólítja Rogánt, hogy ha már Rezesova ügyében utasítgatta a bíróságot, akkor tegye ezt meg most is. Rogán meg szépen kiállt és megint elmondta, hogy szerinte hogy kellett volna dönteni.
Közben az egészben az a lényeg, hogy a politikus soha nem nyilatkozhat úgy, hogy szerinte hogy kellene a bíróságnak döntenie.
human
@Eladott Ország: Ugyan már. Mire lezajlik a per már arra sem emlékszünk, hogy Polt Péter ügyész volt és hogy a lánya a fővádlott titkárával járt. Meg hogy a KDNP-s képviselő lánya a BudaCash vezető élettársa. Tizenegynéhány év tárgyalás és kap pár hónap börtönt. Addig meg luxusban él előzetesben.
volvós
@terlasz: ...vagy egy jó kemény hálótárs...
már csak az a kérdés, ki lesz a " lányka "...
human
@Eladott Ország: Nagyon szép és egyben szomorú dal. Ahogy a Cabaret zenekar Szabadíts fel! száma is, pedig ezt még csak 2011-ben forgatták
www.youtube.com/watch?v=tW6HX0tXzJQ

Az ember azt hinné, hogy egyesek megjósolják a jövőt. Pedig csak hitelesen leírják a jelent, ami ismétli önmagát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.