Az eredeti tervek szerint a Várkert Bazár előtt épült volna meg a vizes világbajnokság nyitóünnepségének színpada, aztán kiderült, hogy ott zavarná a nemzetközi hajóforgalmat. A 200 millióban a CeeLo Green utolsó pillanatban való felkérése miatt jelentkező többletköltség is benne van.

(Forrás: Budapest Beacon)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A megnyitó ünnepség 3,4 milliárd Ft volt, ahhoz még jön a 200 millió.
CeeLo Green utolsó pillanatban történő felkérése nem kellett volna, hogy többletköltséget jelentsen, hiszen nem egy rangos előadóról van szó.
Eladott Ország
Ennél még a Fásy família nyomatása is értelmesebb, hitelesebb lett volna.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Hogy a büdös picsába van az, hogy a magyarságot, mint valami különleges, minden és mindenki más felett álló értéket, a kereszténységet mint valami kivételes, üvegbúra alatt tartandó erényt hirdető kormány, amelyik állandóan a magyar géniuszra, a magyar gógyira, a hungarikumokra, és a homogén nemzeti identitásra fűzi fel saját impotenciáját és korruptságát, és amelyik stratégiai alapon baszott el több mint 100 milliárdot egy marginális eseményre, amit kikiáltott nemzeti jelentőségűnek, egy színesbőrű, a drogokkal jó viszonyt ápoló, de ebbe az egész megélhetési koncepcióba egyáltalán nem beleillő előadót szerződtetett le?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél