A kormány fontosnak tartja a nyugdíjasok becsületének védelmét, ezért bocsánatkérésre szólították fel Vona Gábort kijelentése miatt. A Fidesz álláspontja szerint, Vona sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra vonatkozóan, mikor az Orbán Viktort Tusványoson kifütyülő nőt megrángattak, erre a Jobbik elnöke azt írta ki a Facebook oldalára, hogy „az ott álló viktoriánus nyugdíjasokon eluralkodott a lincshangulat”. A kormánypárt többször szólította már fel Vona Gábort, hogy kérjen bocsánatot, de nem tett eleget a kérésnek, ezért most a Fidesz elhatározta, országos tájékoztatást indít. A kampány célja, hogy telefonon és e-mailen keresztül tájékoztatják a magyarországi nyugdíjasokat arról, hogy Vona Gábor a Jobbik elnöke milyen megengedhetetlen és sértő jelzőket használt rájuk.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Fideszállatok! Miután megbasztátok a kurva anyátokat, és leszoptátok egymást, elmehettek a búdös picsába.
Na ugye! Oszt' jónapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Oszt ti mocsok geci fityfasz csürhe!!! ti mikor fogtok bocsánatot kérni az országtól azért amit velünk tettetek??A nyugdíjasoktól nektek kell bocsánatot kérni amiért kilátástalan helyzetbe sodortátok őket!!! Az ellopott 3 ezer milliárd forint MANYUP pénzért mikor kértek bocsánatot???A tönkretett egészségügyért, a leamortizált oktatásárt mikor kértek bocsánatot???
dr. prédikátor
@Cefi: Nekem nincs ellenemre , csak messze vagyunk egymástól.
Cefi
@dr. prédikátor: Csak kilométerben...
dr. prédikátor
@Cefi: De egy arab közmondás szerint csak a hegyek nem találkoznak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.