A Fidesz által tájékoztató kampánynak nevezett akcióban telefonon és e-mailben keresik fel az időseket. A levél tartalma ugyanaz, mint a telefonon bejelentkező gépi hang szövege, mindkettő arra hivatkozik, hogy Vona Gábor megsértette a nyugdíjasokat.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Anyám 80 éves. Nem sértette meg Vona a szavaival, mert ő is utálja a síppal, dobbal, kereplőkkel ordítozó, köpködő, verekedő nyugdíjasokat, akiknek szennyvíz folyik a száján. Most akkor mi legyen gyerekek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Anyám 80 éves. Nem sértette meg Vona a szavaival, mert ő is utálja a síppal, dobbal, kereplőkkel ordítozó, köpködő, verekedő nyugdíjasokat, akiknek szennyvíz folyik a száján. Most akkor mi legyen gyerekek?
CsipkeRózsa
Honnan szerezte meg a nyugdíjasok telefonszámát? Milyen jogon?
Zeta
Ha valaki nem tud önállóan dönteni, ha ehhez a fidesz arcátlan hangja a segítseg, akkor baj van ,fideszéknél!
Most, ezzel akarja meggyőzni a nyugdíjasokat, hogy ő mennyi jót tett a nyugdíjasokkal? Nem érzik , remélem a többség tisztán látja a fidesz álszent viselkedését! Addig még sokan megteszik , elsorolják a sok jótéteményt , amit ettek az emberekkel!
Nessy
Nem vagyok Jobbik hívő, de a Vona által felsoroltak tények! Szembesültünk vele a Kossuth téren nem egyszer, tüntetések alkalmával. Nem vagyok mai pipi, de kikérem magamnak a Fidesz telefonját! Miután nem ingem, nem vettem magamra, ergo nem vagyok megsértődve! A "nyugger" becézés jobban zavart.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Az is kérdés, hogy honnét szerezték meg az e-amil címeket!

Kurvabot - magyar nevén Kubatov - leporolta az illegális ám mégis büntethetetlen adatgyűjtő dossziéját!
Polt koszosa patkány jól van - sajnos?
lampa laz
Most legalább szembesült a Jobbik/Vona azzal a lejáratással amit 2010-ben Gyurcsánnyal tett a fidesz az öszödi beszéd kapcsán. Bár, ők jobbikosok ott voltak akkor a randalírozók között.
mackoka46
Jó napot kívánok! Fidesz vagyok. Tudta ? Tudta ? Tudta, hogy ebben a szégyentelen botrány országban elítélt bűnöző rendőrök dolgozhatnak tovább ? Tudta, hogy az ország fő maffiózója adja ki erre ez engedélyeket ?
hirtv.hu/ahirtvhirei/pinter-el-a-jogaval-bortonre-itelt-rendorok-szolgalhatnak-tovabb-1401876
Megáll az ember esze. Hát persze, hogy úgy bánnak az emberrel, mint a kapcával.
lampa laz
@CsipkeRózsa: A nyugdíjasok egy helyen vannak csak nyilvántartva, az pedig az államkincstár. Mivel a fidesznek minden megengedett, így eccerű dolga volt. Kérte és megkapta. Én meg erre azt mondom, h a jóqurva anyját, mindegyiknek.
papa.49
Erre a válasz ,,menj a jókurvaanyádba fütyisz, oszt. kinyom !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.