Saját szóvivőjét is cáfolva azt állítja a Fidesz frakcióvezetője, hogy nem érdekli őket a Jobbik plakáttörvény-hekkelése, és nem tervezik, hogy betömik a kiskapukat, amelyeket meghagyott a júniusban elfogadott jogszabály.

A költségvetési pénzből működő szervezetek listaár alatti hirdetéseit megtiltó, botrányosan megszavazott jogszabály július 15-i hatálybalépése – ahogy arról beszámoltunk – éppen kettévágta a Jobbik április óta tartó kormányellenes kampányát. Az ellenzéki párt azonban hamar feltalálta magát és – gyaníthatóan egy magánszemély közbeiktatásával – pár napon belül „A nép nem betiltható, de a kormány leváltható” – üzenetekkel szórta tele az országot.

A Jobbikkal bevallottan szimpatizáló Simicska Lajos cége, a Mahir Cityposter felületein megjelent hirdetéseken nem volt feltüntetve a megrendelő, így nemcsak a plakáttörvényt játszhatták ki könnyen, hanem politikai hirdetésnek sem számítanak. A Mahir is rendre azt mondta ezekről, hogy

magánmegrendelő megbízásából közzétett társadalmi célú üzenetek.

További részletek a hvg.hu-n.

Címlapkép: Youtube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Minden diktatúrába hajló rendszerben vannak szándékosan beépített szelepek. Erre azért van szüksége a hatalomnak, hogy ezzel példálózva fenntartsa a demokrácia látszatát. Az alattvalók kihasználják ezt a lehetőséget de az értelmesebbje tökéletesen tisztában van azzal, hogy a látszat olyan messze van a valós demokráciától mint Makó Jeruzsálemtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.