Fia helyett száll harcba a bíróságon volt menye ellen a Kossuth-díjas színésznő, ezzel próbálja védelmezni gyermekét. Pártos Csilla így tőle követelhet rokontartást. Ősszel áll újra bíróság elé Pécsi Ildikó és Pártos Csilla. A tét, hogy a színésznő volt menye havi juttatást kapjon a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznőtől, ha már a volt férj, Pécsi Ildikó fia egy vasat sem hajlandó fizetni sem a volt nejének, sem közös fiuknak. Az évek óta tartó pereskedésbe mindenki belefáradt már, míg Pécsi Ildikó negyven kilót fogyott, addig me­nyének ügyvédje Csilla kiújuló autoimmun betegségéről beszél. A jógaoktató jogi képviselője a minap a Sorry magazinnak nyilatkozott erről...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Kitől is védi a fiát Pécsi Ildikó?
Szégyellje magát inkább és szemlesütve járjon tisztességes emberek között!
simmering73
Azért ez borzasztó, hogy ennek a nagyranőtt óvodásnak nincs egy önálló gondolata, véleménye. Mint szegény, jó Lajosomnak. Matriarchátus felsőfokon. Vagy csak szimplán papucsok?
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Ez a túlzó anyai gondoskodás! Már-már a tulajdonom az utódom...
eszegfu
Ezt a "sorscsapást" (Pécsi Ildikót idézve) csak magának köszönheti... hiszen a közel 50 éves fia helyett pereskedik. Ne már, hogy valaki ennyi idős korára ne legyen képest helytállni?! Ha a fiát nem érdekli anyja fizikai és szellemi állapota, akkor nekem/nekünk kellene sajnálni...nem hiszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.