Hangoskodott a gyerek, ezért édesanyjával együtt távozniuk kellett egy szombathelyi bankfiókból. A biztonsági őr máshogy látja a történteket.

"Alázta a munkámat" – megszólalt a biztonsági őr, aki kizavarta az anyukát a bankból

Az esetről itt írtunk részletesen, most pedig a vaol.hu-n olvasható a családot állítólag kipateroló biztonsági őr verziója.

Óriási volt a hangzavar, az ügyfelek jelezték, hogy nem értik, mit mondanak a pénzügyi tanácsadók 

- meséli a szekuritis, aki szerint nem az volt a baj, hogy a gyerek hangos volt, hanem az, hogy az anyja nem foglalkozott vele, nem próbálta csitítani.

A biztonsági ember azt mondja, a banki alkalmazottak próbálták lefoglalni a gyereket, de ez nem vezetett sikerre. Azt, hogy kizavarta volna az anyukát, határozottan cáfolja.

A hölgy mondta, hogy a kicsi gyerek nem tud mit csinálni, ekkor ledobta az ügyfélhívószámot, el akart menni a bankból és hangoskodva tolta ki a kocsival a gyereket. Alázta a munkámat, ami nagyon bántó volt, mert hosszú pályafutásom során mindig úgy járok el, ahogy a nagy könyvben meg van írva, udvariasan, de nagyon határozottan cselekszem. Ez garantálja az ügyfelek és a bankban zajló munka biztonságát. Folyamatosan igyekszem képezni magamat, pszichológiát is tanultam

– idézi az őr szavait a vaol.hu.

A biztonsági őr az édesanya védelmére kelő hölgyet fel fogja jelenteni becsületsértésért, mert olyan dolgokat állított róla, amelyek nem igazak. Céges retorziótól nem tart, mert úgy véli, a biztonsági kamerák felvételei az ő állításait igazolják majd.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Hülye anyuka a hülye gyerekével. Nem ritka eset. Azt hiszi sok gyerekes, hogy ha gyerekkel van, akkor már minden megengedett, mindent szabad. Tévednek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
A múlthéten voltam a postán.
A gyerek futkosott az anyja dumált a másik gyerekes anyával.
Gyerek kiszaladt az út testre kocsi lassan 90-km-rel lakott területen száguldozik új magyar volt.
Majdnem el ütötte a gyereket csak nem engedtem mert felkaptam.
Az anyjának át adtam üvöltve.
elnyomott
@Dr plágium: -- kiküldeni, eltanácsolni valakit, csak mert zavarja a kisgyerek - nagy szemétség.
És azzal, hogy azt állítod, direkt azért mennek az anyukák gyerekkel, hogy zavarjanak és előbbre jussanak - felér egy szidással.
De mit magyarázok neked? Terhedre van a kisgyerek, ilyen vagy. Sajnos nem vagy egyedül, sokan vagytok. Nekem meg a magadfajta felnőtt zavaró, aki maga is volt kisgyerek, csak már kitörlődött az agyából.
Ennyi.
elnyomott
@Dr plágium: - még valami. Ha kiküldték az anyukát dolga végezetlenül, mert a gyerek zavaró tényező volt, akkor bizony neki újra csak menni kell, mert gondolom nem szórakozni ment oda. És ismét gyerekkel fog menni, vagy fizet valakinek, hogy vigyázzon rá, vagy felügyelet nélkül otthon hagyja.
A sok bunkó miatt, akik nem bírnak ki egy kis időt a gyerekkel egy fedél alatt.
elnyomott
@magyarbakancs: - egy szavadat sem hiszem, ezt most találtad ki.
Dr plágium
@elnyomott: ma, 10:08-ra Teljesen kiforgatod a szavaimat. Nem azt állítom, hogy mindenki direkt megy kisgyerekkel. De úgylátom nem akarod megérteni, hogy igenis van olyan amikor egy kisgyerek jelenléte zavaró. És van olyan is amikor hátsó szándékkal viszi valaki magával a gyerekét. Ezzel részemről lezártam ezt a vitát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.