Hangoskodott a gyerek, ezért édesanyjával együtt távozniuk kellett egy szombathelyi bankfiókból. A biztonsági őr máshogy látja a történteket.

"Alázta a munkámat" – megszólalt a biztonsági őr, aki kizavarta az anyukát a bankból

Az esetről itt írtunk részletesen, most pedig a vaol.hu-n olvasható a családot állítólag kipateroló biztonsági őr verziója.

Óriási volt a hangzavar, az ügyfelek jelezték, hogy nem értik, mit mondanak a pénzügyi tanácsadók 

- meséli a szekuritis, aki szerint nem az volt a baj, hogy a gyerek hangos volt, hanem az, hogy az anyja nem foglalkozott vele, nem próbálta csitítani.

A biztonsági ember azt mondja, a banki alkalmazottak próbálták lefoglalni a gyereket, de ez nem vezetett sikerre. Azt, hogy kizavarta volna az anyukát, határozottan cáfolja.

A hölgy mondta, hogy a kicsi gyerek nem tud mit csinálni, ekkor ledobta az ügyfélhívószámot, el akart menni a bankból és hangoskodva tolta ki a kocsival a gyereket. Alázta a munkámat, ami nagyon bántó volt, mert hosszú pályafutásom során mindig úgy járok el, ahogy a nagy könyvben meg van írva, udvariasan, de nagyon határozottan cselekszem. Ez garantálja az ügyfelek és a bankban zajló munka biztonságát. Folyamatosan igyekszem képezni magamat, pszichológiát is tanultam

– idézi az őr szavait a vaol.hu.

A biztonsági őr az édesanya védelmére kelő hölgyet fel fogja jelenteni becsületsértésért, mert olyan dolgokat állított róla, amelyek nem igazak. Céges retorziótól nem tart, mert úgy véli, a biztonsági kamerák felvételei az ő állításait igazolják majd.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Hülye anyuka a hülye gyerekével. Nem ritka eset. Azt hiszi sok gyerekes, hogy ha gyerekkel van, akkor már minden megengedett, mindent szabad. Tévednek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Hülye anyuka a hülye gyerekével. Nem ritka eset. Azt hiszi sok gyerekes, hogy ha gyerekkel van, akkor már minden megengedett, mindent szabad. Tévednek!
Equus
ímé a másik oldal. A szarkeverő, kotkodácsoknak most van min gondolkodni.
@jajmár ehhez mit szólsz?
Equus
@peterkelemen: a cím, ami önmagában valótlan tényállítás: "megszólalt a biztonsági őr, aki kizavarta az anyukát a bankbólmegszólalt a biztonsági őr, aki kizavarta az anyukát a bankból". Nem zavarta ki. Magától ment el.
wagabund
...most jön az, hogy bemegy a bankba a kisgyermekes anyuka férje, és rendetrak..
quadrocopter
"Folyamatosan igyekszem képezni magamat, pszichológiát is tanultam" Nem sok sikerrel!
Te cihológiát mondtál, de az újságíró korrigált!
wagabund
@lópicigáspár: kellett 3 másodperc, de megértettem..
JAJMÁR
@Equus: igazolva làtod a tènyàllàst, mert vèdekezik a megvàdolt, te pedig azonnal - sőt még előtte - a nőt hibàztatod! Pedig semmi sincs bizonyìtva.

Nos, nem tudom èn sem, hogy mi törtènt, de az a biztonsàgi őr, amelyik nem tartja embernek a màsikat a bőre szìne, neme, kora miatt, alkalmatlanabb biztonsàgi őrnek, mint a sìrò gyerek anyja szülőnek.
Mèg akkor is, ha tanult pszichològiàt... :)
Biz' neki kell bizonyìtania, hogy ilyet nem mondott. Nem elég tagadni.
Eszembe jutott, hogy hànyszor alàzzàk a pedagògusokat, aki nem egyetlen problèmàs gyerek folyamatos "konfliktuskezelèse" mellett szàmol, oktat, nevel, minden àldott nap... hàt kèrem, meg kell oldani!
A kizavaràs nem megoldàs.
A banknak pedig minden ügyfèl, ügyfèl!
lópicigáspár
@Mirabilis: A bank nem orvosi rendelő, hogy a gyereket előre engedjék! Ha úgy vesszük, hivatalos hely, hisz gyakorlatilag a folyószámla tulajdonos életéről, anyagi biztonságáról, netán egy olyan döntésről - hitel - szól, ami maximális odafigyelést igényel, hisz egy rossz helyre tett írásjel is sorsdöntő lehet. Nincs helye semmilyen hangoskodásnak, legyen az idióta ügyfél, vagy neveletlen kölök! Ha anyuka ügyintézni szeretne, oldja meg, hogy a neveletlen kölök ne zavarhasson másokat.
Equus
@lópicigáspár: nem először - egyetértünk.
idppp
@peterkelemen: Hülye kommentelő vagy csak egyszerűen gyerekgyűlölő? "Később a felháborodott ügyfelek előkerítették a bank igazgatóját, aki bár elnézést nem kért, visszahívta a hölgyet, és talált egy szabad ügyintézőt az anyukának." Ezt is elolvasta okostojás? Vagy csak a kisgyerekek iránti zsigeri gyűlöletből írta remek hozzászólását?
Equus
@Mirabilis: azért viszi a pulyát, és hagyja nyavíkolni, h részvétet keltsen és engedjék előbbre, hátha még egy pici soha vissza nem fizetendő kölcsön is belefér. Ez a kismama egy antiszociális lény, aki a gyereket saját céljai érvényesítésére használja.
JAJMÁR
@Mirabilis: pl.
De ha valòban 40 percet vàrt előtte - nem ismerem a gyerek èletkoràt - a sìró reakció nem meglepő!
Egyèbként a minap, amikor kb. én is ennyit vàrtam, az egyik ügyintèzőt vègig egyetlen ügyféĺ foglalta le, egy hiànyzott, a maradèk egynèl sorakoztunk. Piszok lassan ment. Az összes 4 széken ültek. A többi 10 ember, ès folyton jöttek - mi a francot akarhattak - àcsorgott. Ismik összetalàlkoztak ès fèlhangos mormolàsok jöttek innen-onnan. Gyerek is volt. Nyomkodott egy kütyüt, ès időnként benyafizott; meddig kell még vàrni?
(Èn is majdnem... csak csikorgattam a fogaimat :) )
De ez vidéken törtènt.
Jàrtam hasonlòan Bp-en is.
Equus
@idppp: vannak dolgok, amikhez nem kell a gyerek és nincs is ott semmi keresnivalója, főként, ha a szülő, a gondos, szándékosan nyávogtatja, hátha vmi előnyt csikar ki ezáltal. Aki ezt a viselkedési formát pártolja, annál vmi nincs rendben. Szted a Froma 1-es pilótának is vinni kellene a 2 éves gyerekét a a kocsijában?
cs.n.
@JAJMÁR: Azt egyik fél sem mondta, hogy sírt. Anyuka szerint hangosabban beszélt, biztiőr bácsi szerint kiabált.
JAJMÁR
@cs.n.: Tènyleg, valamelyik hsz ìrt sìràsról. Mindegy Babakocsis gyerek volt. Kiabàlhatott!
Equus
húúúú... de szépen elnyávogtok azon, h mit történt egy bankfiókban.
Ezt a szociális érzékenységet, vazze!!!
Jártatok már vidéki szakorvosi rendelőintézetben?
Itt egy hülye picsa oda vitte a gyerekét, ahová nem kellett volna, és szándékosan bömböltette. Meddig erény a türelem és hol kezdődik a bárgyúság? Ezért van nektek győzikétek és bea anyácskátok, mert semmi mást nem tudtok, csak tátogni. Meg is érdemlitek, ahogy azt az oldalt is, ami ennek hírértéket adott.
wagabund
Egy banki ügyintéző mondta, azért vannak ilyen kevesen, mert az "e" ügyintézés felé próbálják terelni az ügyfeleket...és ez annyira sikeres, hogy csökkent a személyesen odalátogatók száma, ergo: csökkentik a személyzet létszámát is.. ..na ettől feszültek a (még)ottmaradt ügyintézők.(is)..jó példa erre a kötelező biztosítás intézése...akár ágyból, tablettel is lehet kötni, fizetni...és mi még sehol nem vagyunk mondjuk Szingapúrhoz, dél-Koreához, Japánhoz viszonyítva...

mire ovis lesz az említett kisgyerek, talán már a bankfiók is bezár "fizikai" ügyfél hiányában..
...addig még egy picurkát gyűlölködünk..
maci0427
Közintézményekben lehet menni gyerekekkel,de nem arra számítva,hogy majd előbbre vesznek minket és viselkedni kell,mert sem az emberek és sem a dolgozók nem kíváncsiak a ricsajra ! Arról nem is szólva,hogy vannak előre tervezhető ügyintézés ! Ja ! És az áruházakban nem szabad és nem kell beleültetni és beleállítani a gyereket a bevásárló kocsiba ! Bunkó-szemét viselkedés ! Igaz a zöldség is koszos,de azért az mégis csak másabb,illetve bele lehet tenni nejlonzacskóba ! Viselkedjünk már emberek a büdös qúrva életben ...!!!
lópicigáspár
@Mirabilis: NEM! Kérjen időpontot és nem kell 10 percet se várnia! Ne zavarjon senkit, mert ez egy pénzintézet!!!
lópicigáspár
@Mirabilis: Ha tudnám, már az enyém lenne a lottó ötös! Viszont magamból indulok ki, bármilyen hivatalos ügyet akarok intézni előtte mindig foglalok időpontot.
Dr plágium
@Mirabilis: A gond ott van, hogy sokszor direkt viszik magukkal a gyereket! Tapasztaltam pl. a felnőtt háziorvosnál. Beült a cigány férfi +2 rajkó, hát ne tudjátok meg mit műveltek a váróban. A legjobb az volt, hogy az asszony az utcán várta őket, ült a padon és dohányzott, telefonált...
elnyomott
@Dr plágium: - ha meg a gyereket otthon hagyják és baja lesz, akkor azért lesz elmarasztalva.
Neked volt kicsi gyereked? Igen, direkt vittem én is, mert nem akartam sokáig távol lenni még akkor sem, ha volt kire hagyni.
A biztonsági őr meg szégyellje magát, az ilyenek rendszerint agresszív egyének, akiktől még a környezetük is fél. Hazudoznak össze-vissza, csak a gyenge kiszolgáltatottakkal szemben nagylegények.
JAJMÁR
Van olyan, hogy egy anya mindig, mindenhol anya! Éjszaka is, amikor az Equusok húzzàk a lóbőrt. Fàradtan is, bevàsàrlàs alatt és szàmlafizetès közben, de mèg a wc-n ülve is, mert a gyerek ott is megtalàlja. A bankban is az.
A gyerek pedig, amìg kiszolgàltatott, mindig, mindenhol az. Nem érti, hogy mièrt kell ott lenni, ahol nem jò, ülve ès csöndben!

De ez nem fura, az inkàbb beteges, hogy felnőtt, meglett emberek azt kèpzelik, hogy az anya szòrakozàsbòl viszi bankba a gyerekèt. Pedig otthon is hagyhatnà, biztos nem esik ki az ablakon, nem kapcsolgatja a tűzhelyet ...stb. ha mègis, majd megmondja az Equus, hogy a hülye nemtörődöm nő miatt!
Komolytalan...

De problèma gyökerèt szerintem Wagabund 07:03 talàlta meg.Ott a lényeg!
Dr plágium
@elnyomott: Azt mondom várjuk meg a biztonsági felvételek elemzését. Azért mert kisgyerekkel van valaki nem azt jelenti, hogy neki mindet lehet. És igen volt kisgyerekem, de ha egy mód volt rá nem vittem hivatalokba, bankfiókba, felnőtt otvosi rendelőbe (már csak azért sem, hogy ne kapjon el valamit)!
elnyomott
@Dr plágium: - ha egy mód volt rá - de ha nem?
elnyomott
@Dr plágium: - egyébként ha már meg akarod várni az elemzést (bár szerintem sosem tudjuk meg az igazat) legalább ne a gyerekeseket szidd addig se. Még ha terhére is van sokaknak a gyereksírás, vagy nyűgösség.
Dr plágium
@elnyomott: Szerinted mikor szidtam a gyerekeseket? Csak azt írtam amit tapasztaltam. Az pedig hogy kizavarta az anyukát csak egy cikkíró túlzása, kiküldte, eltanácsolta stb. helyesebb lenne.
magyarbakancs
A múlthéten voltam a postán.
A gyerek futkosott az anyja dumált a másik gyerekes anyával.
Gyerek kiszaladt az út testre kocsi lassan 90-km-rel lakott területen száguldozik új magyar volt.
Majdnem el ütötte a gyereket csak nem engedtem mert felkaptam.
Az anyjának át adtam üvöltve.
elnyomott
@Dr plágium: -- kiküldeni, eltanácsolni valakit, csak mert zavarja a kisgyerek - nagy szemétség.
És azzal, hogy azt állítod, direkt azért mennek az anyukák gyerekkel, hogy zavarjanak és előbbre jussanak - felér egy szidással.
De mit magyarázok neked? Terhedre van a kisgyerek, ilyen vagy. Sajnos nem vagy egyedül, sokan vagytok. Nekem meg a magadfajta felnőtt zavaró, aki maga is volt kisgyerek, csak már kitörlődött az agyából.
Ennyi.
elnyomott
@Dr plágium: - még valami. Ha kiküldték az anyukát dolga végezetlenül, mert a gyerek zavaró tényező volt, akkor bizony neki újra csak menni kell, mert gondolom nem szórakozni ment oda. És ismét gyerekkel fog menni, vagy fizet valakinek, hogy vigyázzon rá, vagy felügyelet nélkül otthon hagyja.
A sok bunkó miatt, akik nem bírnak ki egy kis időt a gyerekkel egy fedél alatt.
elnyomott
@magyarbakancs: - egy szavadat sem hiszem, ezt most találtad ki.
Dr plágium
@elnyomott: ma, 10:08-ra Teljesen kiforgatod a szavaimat. Nem azt állítom, hogy mindenki direkt megy kisgyerekkel. De úgylátom nem akarod megérteni, hogy igenis van olyan amikor egy kisgyerek jelenléte zavaró. És van olyan is amikor hátsó szándékkal viszi valaki magával a gyerekét. Ezzel részemről lezártam ezt a vitát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.