Újabb csapás a múltból: amikor a Fidesz elnöke a Parlamentben hitleri, sztálini, „régi munkásmozgalmi taktikának” nevezte a ma sokkal magasabb (alacsonyabb?) szinten űzött politikai propagandát. Az internetnek hála nehezen fogjuk elfelejteni az olyan régi, ma már a Fidesznek kellemetlen nyilatkozatokat, amikben például: Kövér László 1993-ban megvédte a liberalizmust, Orbán Viktor 1992-ben elhatárolódott a most piedesztálra emelt Csurka Istvántól, orosz agressziónak nevezte az orosz agressziót, és pont attól féltette a népszavazás intézményét, amit aztán kormányon gond nélkül megtett. Most egy ezekhez hasonló csapás érkezett a múltból. Ez a rövid részlet Orbán 2006. november 16-i parlamenti beszédéből tavaly decemberben került fel a Youtube-ra, de valamiért eddig alig látta valaki. Ebben a Fidesz elnöke a Gyurcsány-kormányt bírálva gyakorlatilag szétszedi a későbbi, azaz mostani kormányzását: A parlamenti jegyzőkönyv szerint régi munkásmozgalmi, MSZMP-s taktikának nevezte azt...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- hogy tud saját szájába belexarni?!?!?!
RonaGyuri
a munkás-mozgalomhoz tényleg semmi köze! =))
anka
- hogy tud saját szájába belexarni?!?!?!
mackoka46
Létrehozta a szégyentelen, botrány államot, ahol lábbal tiporják az emberi méltóságot.
Nemcsak a maffia és terror kormányzási technikáival vállt köztörvényes bűnözővé, hanem a liberális világban gyűlölet bűncselekményekkel is hosszú évekre rács mögé kerülne.
Skandalum ez az embernek látszó szörnyeteg.
tudode
Ha már visszajön a múlt CSODÁJA, nézzük csak a 85 évre titkosított olajügyekről milyen módon nyilatkozik a FŐNYOMOZÓ, PAPA:
.
Szemben a maffiával avagy olajozott viszonyok 2007 Part 4
www.youtube.com/watch?v=99nab7oNjao
.
Azt is megörökítette 3,50-nél a világháló, hogy a FŐNYOMOZÓ HELYETT kiket kellene vezetgetni vezetőszáron!
.
Félelmetes, hogy mi folyik a rendszerváltás óta EBBEN A SZERENCSÉTLEN KIHERÉLT ORSZÁGBAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.