Varga Mihály szerint Magyarországon nincs ok panaszra, hiszen a kiemelkedő gazdaságunknak köszönhetően a magyarok remekül keresnek. Ön is ezt érzi, miután a rezsit kifizette és igyekszik beosztani a megmaradt pénzt, hogy kihúzza belőle a hónap végéig?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Kevés köztisztviselő nettó jövedelme lépi át a havi 1000 Eurot! Közalkalmazottaknál, olyan mint a fehér holló, fehér puli, fekete gólya, stb.
Akkor?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Már 1998-2002-ben is idióta volt és ez nem sokat változott! Talán nem a saját fizetését kellene alapul venni! Barom balfék!!!
Béla333
Ja! 47.000,-Ft-ból is meg lehet élni!
Mondja az a Fideszes, aki naponta keres ennyit!
Szemforgató hazug mocsok banda!
mackoka46
Hát jól keresünk, csak nem találunk. Az emberi méltóságunkat nemcsak a jogállam lábbal tiprásával taposták sárba, hanem a megalázó fizetésekkel is.
quadrocopter
Igaza van Vargának, mert amint azt Lézer-Piszkos-Mocskos-Hazug János is megmondta, még legalább 30 év kell, hogy bérekben utolérjük a nyugatot!
Valaki hazudik, de az nem én vagyok!
solidedge
A nyugati bérek utáni áhítat a közgazdaságtan fenékbe billentése. A honi termelékenység alacsony volta alacsony bérekkel jár. Ha ezt nem vesszük figyelembe pórul járhatunk. A jelenlegi emelkedő béreket alapvetően munkaerő hiány okoza. Egyébként a béremelés egy része szemfényvesztés mivel a forint értékének romlása a környező devizákhoz képest és a törvényszerüen bekövetkező növekvő infláció feneketlen kútja elnyeli a béremelés jelentős részét. Az új egyensúly később be fog állni ami azt jelenti, hogy több jövedelem ugyanannyi vásárlóerőt fog jelenteni.
quadrocopter
@solidedge: Aha, azért volt 30 %-os béremelés a rendvédelemben, meg közel 50 %-os a közigazgatásban! Nem?
Hellcat
Misi azt a jó kurva anyádat ám azt bazdmeg...hogy van pofád ilyen kijelenteni...
division
Nekem semmi bajom nincs a keresetemmel, csak hogy a kérdésre válaszoljak. Megértem hogy aki minimálbérből vagy közmunkából él annak nem jó, de ez ellen lehet tenni ha valaki akar.
adrenalink
@division: És szerinted pl. az orvosok, nővérek, kereskedelmi- vendéglátóipari dolgozók is megvannak elégedve a keresetükkel?
division
@adrenalink: Speciel az orvosokat annyira nem sajnálom, ismerek jó néhányat, nem éppen a szegények világában élnek, a keresetük nem korlátozódik általában csak a hivatalos fizetésre, ott a magánrendelés meg a hálapénz is. A nővérek sajnos mindig alul voltak értékelve, ezen a téren jelentős változások kellenének, de azt is jól meg kellene nézni ki lehet nővér és ki nem, mert elég sok pokróc is van közöttük. A kereskedelmi-vendéglátóipari dolgozók bére meg nagyban a munkáltatótól függ, az ő szemléletükön sem ártana változtatni. Ismerek olyan tulajt aki már vagy a tizedik éttermét húzza fel, a dolgozók meg...szóval gondolom nem kell ecsetelnem hogyan és miként kapják a fizetésüket.
solidedge
@solidedge: Kérdésedre a válasz igen. Ha itt nem emelnek innen is elvándorolnak, illetve eszük ágában sem lesz ezt a pályát választani.
lampa laz
Misu, te eddig csak azért nem voltál látványosa hülye, mert hallgattál. De látom helyezkedsz orbán elvárásainak megfelelően, h felférj a következő választások elit listájára.
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat!
adrenalink
@division: Sajnállak! Már megint csak a vén, un. "orvosbárókat" látod!
24.hu/belfold/2017/02/28/halapenz-egyre-vekonyabb-az-orvosnak-csusztatott-boritek/
Az meg, hogy egy orvos a szabadidejét a pihenés, a család helyett magánrendeléssel tölti nem biztos, hogy úri passzió...
division
@adrenalink: Ne sajnálj, nincs miért. Nem csak az orvosbárókat látom, a magánrendelése meg a legtöbb orvosnak max. egy délután egy héten, kivéve persze aki eleve csak magánrendelésekkel foglalkozik. Heti 2 óra alatt van kb. 10 páciens, az alsó hangon is 100 ezer x4, plusz fizetés, hálapénz. Más kérdés hogy legalább ennyi fizetést kellene nekik adni a kórházakban.
Designer
Kevés köztisztviselő nettó jövedelme lépi át a havi 1000 Eurot! Közalkalmazottaknál, olyan mint a fehér holló, fehér puli, fekete gólya, stb.
Akkor?!
glorianna
" a magyarok remekül keresnek"
Aha, és kevéssé remekül találnak.
Vagy akik nem találnak olyan remekül, mint Varga & Co, az nem magyar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.