Varga Zsolt első kézből értesülhetett arról, amit állít, hiszen a Somogy Megyei Kormányhivatal vezetője volt. Elég lesújtó képet fest a kormány hivatalnokokról – tisztelet a kivételnek. Varga szerint a közszférában a minden eddiginél nagyobb befolyással bírnak a regnáló politikusok. Szerinte az is elképzelhető, hogy a most zajló Vona Gábort lejárató kampányhoz is a köztisztviselőktől kaptak adatokat.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A korábbi csak sejtések, sorban igazolódnak! Kubatovnak még nem törte ki senki a nyakát?
Rohad a horda - bukik a horda!
Nessy
A szomszéd asszonyomat kétszer is hívták. Pedig nem adta meg sehol az adatait, telefonszámát, nincs internetje, okos telefonja. Csak egy mezei régi vonalas telefonja van.Azon aztán mindig megtalálják, pláne választás előtt. Az rendben, hogy benne van a telefonkönyvben, de nincs oda írva sem a kora, sem az hogy nyugdíjas. Még vissza szólni sem lehet, egy géppel nem lehet vitafórumot nyitni. Olyan mint egy jó fideszes! Mondja, amit betápláltak a memóriájába!
quadrocopter
@Nessy: Senkit nem fognak felelősségre vonni, de majd elszámolnak 300 milliót DNS-vizsgálatokra! És 500 milliót fizetnek ki!
Nessy
@quadrocopter: Milliót? Na ne! Annyival nem is kezdenek! Pár milliárd. Onnan indul a licit!
quadrocopter
@Nessy: Okés, de számold bele, hogy az adatkiadásoknak semmi köze a DNS-vizsgálatokhoz, azt csak mobillopásos mesékben illik megtenni!
Nessy
@quadrocopter: Biztos titkosították az eredményt 85 évre. Egy tolvaj havert nem illik kibeszélni, legalább is maffia körökben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.