De mi lehet a nagy cél akkor, amikor dobálják a milliárdokat a határon túli műhelyeknek is? Szokásom mostanában morfondírozni azon, hogy a magyar miniszterelnök micsoda. Hogy mi szeretne lenni, és hogy minek kellene látszania. Itt nem arra gondolok, hogy liberális-e vagy konzervatív – az eszmei-világnézeti alapok ideje lejárt, nem számítanak –, azzal meg nyilván tisztában vagyok, hogy jelenleg is ő hazánk kormányának feje. Immár harmadszor, és épp arra készül, beleadva apait-anyait, hogy negyedjére is pozícióba kerülhessen.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon, hogy nem képernyőképes a válasz arra, hogy a regnáló ME micsoda:

Pont fordítva a lovon

A G-közép ma egyben vezércikk is az mno.hu-n: „Futballmenedzserek”

A portál derék szerzője azzal foglakozik, hogy Őfenesége „nem színvonalas teljesítményének ” és „tökélyre fejlesztett formában műveli a verbális politikát” világában, ahol „A közpénz elveszítheti közpénz jellegét, a tehetséges gázszerelők viharosabban gazdagodhatnak, mint Mark Zuckerberg, és sok-sok milliárd forint mehet el labdarúgásra.”.
A felvetés, hogy „A miniszterelnök világ életében előszeretettel kergette a „pöttyöst”, a gyepen sajátította el a győzni akarás és a veszíteni kevésbé tudás technikáit is. Mivel sokra nem vitte, nem csoda, hogy amikor helyzetbe került, úgy döntött: az egész országnak-nemzetnek lesz muszáj sokra vinnie helyette.” még telitalálat. De aztán teljesen mellément, mikor tanulságként így vélekedett: „maga a miniszterelnök és farvizén a többiek – lőrincestül-sesztákostul – igazándiból futballmenedzserek szeretnének lenni. Nem csupán lélekben, konkrétan is. Jönni-menni, adni-venni, meccset nézni, szurkolni, szotyolázni, pénzt keresni, élni boldogan. Ha az orosz multimilliárdosok és a katari emírek nívója elérhetetlen is – az államkassza tartalma köztudomásúlag nem kimeríthetetlen –, regionális minikrőzussá miért ne hízhatna az Orbán-kompánia? ”!
Nem, nem csak az hogy mérettől független a megméretés, hanem az az alapvető kérdés, hogy nem csak lényegesen gazdagabbak azok az orosz és katari tulajok, de elsőbb megkeresett (a hogyan módját főleg a ruszkiknál ne fírtassuk) pénzekből virgonckodnak, amivel hazai aspiránsaink a legnagyobb jóindulattal sem gyanúsíthatóak! =)) Másokkal rakatják bele a pénzt, ráadásul „jó-szokásuknak megfelelően” ezeket a forrásokat is megdézsmálják! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.