Egy apartman egyik vendégétől lopott két ott dolgozó nő hat karórát, melyeknek összértéke 20 millió forint volt. A rendőrök két nap alatt elfogták őket.

A rendőrök elfogták azt a két nőt, akik egy erzsébetvárosi szállodából ellopták egy vendég nagy értékű karóráit.

A 24 éves budapesti L. Cintia és kollégája, egy 28 éves szomolyai lakos takarítónőként dolgozott egy erzsébetvárosi szállodában, ahol augusztus 20-án a délutáni órákban bementek az egyik apartmanba, majd felfeszítették az egyik vendég bőröndjét, és kiloptak belőle hat, közel húszmillió forint értékű karórát.

A rendőrök beazonosították az elkövetőket, majd augusztus 22-én a délelőtti órákban L. Cintiát és társát elfogták Budapesten, a IV. illetve XIII. kerületi lakásukban. A nyomozók a 24 éves budapesti nő lakásán tartott házkutatáskor hiánytalanul megtalálták a korábban ellopott órákat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya a két nőt – őrizetbe vételük mellett – lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatta ki és előzetes letartóztatásukat is kezdeményezték.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Lehet tippelni... A primitívség és az aljasság magas foka... Becsülte volna meg a munkáját...No Comment !
szep napot
@Pálinkás Pál: Nem igaz.
Kolomparnak hivjak csak lompinak becezik. Tudod cigany muvesznev
eszegfu
Engem az is elgondolkodtatott, hogy miért visz magával egy ember 6 db ilyen nagy értékü órát?! Azzal együtt tudom, hogy nem "illik" ellopni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.