A nem kis összeget egy tervtanulmányra adta az Orbán-kormány a hírhedten korrupt nigériai vezetésnek kiutalni. Ezzel nem értenek egyet a Magyarországon élő nigériaiak tömörítő szervezet, akik csütörtök délelőtt tüntetnek a Blaha Lujza téren.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..vagyis a migráncsok akarnak dönteni az elhagyott országuk dolgaiban ???
karma1
Pedig hagyhatnak a francba,... Magyraorszagon a nigeriai kozosseg boldogan elhet(ne) ugyebar, tobbszazezres fizetest kaphat(na), minek is van ugy oda azert, hogy mennyire korruptak a nigeriai vezetok, akik miatt ok hontalanna valtak.
Vigyazzatok sracok, a magyar rendorok nem cicoznak, johet a szuksegallapot, ha kimentek a Blahara...
Nekunk viszont olyan sok penzunk van, hogy az az 54 millio euro nem is hianyzik sehonnan sem, es hat meszarosnak meg nincs erdekeltsege Nigeriaban...
(Ha ti bekavartok most, akkor nem is lesz)
Szegyen, hogy a magyarok igy hagyjak a sajat zsebukbol, szajukbol kilopni a falatot...
Ellenzek sehol, ugy latszik, jol van ez igy, hiszen az orszag hasit...
Manhattan
Azért ez már nem semmi ! Nigériaiak tüntetnek értünk !? Hova jutottunk ? A félreértések elkerülése miatt mondom ; ez nem Nigéria leszólása ! Ellenkezőleg - Dicséret illeti Őket ! Minket meg ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.