Két hete hívta élő tévévitára Orbán Viktort Vona Gábor, mindkettejük hazugságvizsgálóra lett volna kötve. Orbán most válaszolt a felvetésre.

Két hete hívta ki Vona Gábor, a jobbik elnöke Orbán Viktort egy élő tévévitára, a trükk az lett volna pluszban, hogy mindkettejüket egy-egy hazugságvizsgálóra kötötték volna. 

A téma a nyugdíjrendszer fenntarthatósága, a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjlehetősége és még sok, Vona szerint komoly kérdés lett volna.

Orbán eddig hallgatott – meg nyaralt is – ám most az ATV Híradó megkereste a miniszterelnök sajtósát, hogy mi a válasz a felvetésre. 

A társaságnak Havasi Bertalan, Orbán magyar hangja válaszolt:

Komolytalan dolgokkal nem foglalkozunk. Vona Gábor jobban tenné, ha bocsánatot kérne azoktól az idős emberektől, akiket meggondolatlan kijelentéseivel súlyosan megsértett.

(Címlapi kép: MTI/Veres Nándor)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Orbán és a nyilt vita? Antagonisztikus ellentét! Orbán még felolvasni is vagy a rádió studiójában, vagy testőrök gyűrűjében, Havasi védőszárnyai alatt a hívek zárt, ellenőrzött körében mer. Az is nehezen megy már!
A parlamentben is úgy vigyáznak rá, mint a legdrágább kincsre!
Gyáva, elvek nélküli ember! Aki úgy váltogatja az elveit, mint más az alsó nemüjét, a percnyi érdekeinek megfelelően. Most majd Putyin elmondja neki, mik legyenek a legújabb elvei!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Orbán és a nyilt vita? Antagonisztikus ellentét! Orbán még felolvasni is vagy a rádió studiójában, vagy testőrök gyűrűjében, Havasi védőszárnyai alatt a hívek zárt, ellenőrzött körében mer. Az is nehezen megy már!
A parlamentben is úgy vigyáznak rá, mint a legdrágább kincsre!
Gyáva, elvek nélküli ember! Aki úgy váltogatja az elveit, mint más az alsó nemüjét, a percnyi érdekeinek megfelelően. Most majd Putyin elmondja neki, mik legyenek a legújabb elvei!
volvós
Egy miniszterelnöki " sajtos-sz.pógép " elmondta, amit
a főnőke a 2 orális eligazitás között leírt neki egy cetlire...
human
Komolytalan dolgokkal nem foglalkozik? Akkor gyerekkori frusztrációjának kivetülése, a kisvasút az mi?
colibri
Vitázni nyilvánosan komolytalan dolog... de Vidi meccset nézni, az bezzeg felemelő. Még akkor is, ha 0:4 nagy zakó lett a vége. Legyen még sok hasonló élményben része!
cikicakk55
Ugyan már! A felvetés maga is komolytalan volt.Orbán soha nem fog leülni egyetlen nem fityeszes politikussal tárgyalni.Sajnos a memóriám már nem a régi,de arra emlékszem,hogy volt egy csúnya lebőgése gyurcsánnyal szembe. Szó szerint a földbe döngölte orbánt. csoda,hogy kiheverte.Mondjuk vagy 2 hétig utána csak felvételekről volt róla közvetítés,lehet,hogy Grazban ment a RES kezelés,megpróbálván a rossz emlékeket kimosni.Sajnos ennek a kezelésfajtának egy egy olyasmi hibája,mint a kemoterápiának.Nem csak a rosszindulatú sejteket ülik meg,hanem azokat amelyikre nagy szükség lenne.Láttam olyan anyukát,aki a 4. kezelés után már e gyerekét sem ismerte fel.
kisrigó
Nem kedvelem egyik "urat" sem, de szívesen megnéztem volna ezt a vitát! Ám viktorovics csak olyan "vitát" vállalna be, ahol valamelyik nyalonc ülne vele szemben, és csak azt mondaná, hogy "igenis drága főnök, milyen igazad van!" Ja, és egy mikrofonállvány moderátor asszisztálásával történne mindez!
szaboria1
@Nessy: Eleinte amikor Orbán elkezdett rádiózni pénteki napon és mutatták is a tv.-be ez a Havasi is ott ült a rádiós szobába. Orbán nélküle már semmit sem tud tenni.
Lepényleső
...akkor mi miért is foglalkozunk ezekkel?
justhpeter
Addig nem is lesz változás, míg ki nem ürül az ország. Akkor majd lesz változás, de durva.
Visszafelé forgó propeller
@Nessy: Te valakivel összetéveszted a Miniszterelnököt. Ki vigyáz rá, amikor egyedül mondja a Nemzeti Múzeumnál a március 15.-i beszédét? De egyáltalán, olyan beszédeket mond a parlamentben is, meg Brüsszelben is, hogy megnyalnátok mind a 10 ujjatokat, ha valaki a túloldalon csak hasonlót is tudna rittyenteni. Ez a nagy bajotok, hogy irigyek vagytok, de majd kiheveritek (talán, nem biztos).
Pálinkás Pál
Ne gondoljátok hogy az a korcs bárkivel is vitázni mer,hisz egyetlen önálló gondolata nincs!!Szerintem még a szotyiköpködést is le kell neki írni!!!Arról nem beszélve hogy magasról szarik ő a nyugdíjasokra!!!
cs.n.
Valahogy sejtettem, hogy ez a válasz.
Kutyuska
Vona nem tudja, hogy az istenek nem szoktak vitázni. Van egy ismerősöm, aki az általa nagyon megvetett, ostoba emberekre azt szokta mondani, hogy "még sz@ni sem tud egyedül".
Na én kb. így vagyok Viktorunkkal.
Eriksson
Most mitől nőtt meg nálatok Vona ázsiója? Nemrég még a sokadik szaralak volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.