A miniszter szerint míg Nyugaton már elfelejtették, addig Budapesten szobrot állítanak Luthernek. A reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából szervezett wittenbergi magyar napok megnyitója után az emberi erőforrások minisztere az MTI-nek kijelentette, hogy a reformáció által elterjesztett, kölcsönösségen és egyenrangúságon alapuló vitakultúrára volna ma is szükség ahhoz, hogy "jó szívvel lehessünk az EU tagjai". Balog Zoltán szerint meg kellene reformálni Európa vitakultúráját és döntéshozási technikáit, hogy minden polgár az Európai Unió egyenrangú tagjának érezhesse magát.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Balog páter esete a re-formációval

A derék ember(telen) miniszter „wittenbergi magyar napok megnyitója ” után eresztette el ismét magát

Sok más mellett - köztük olyan, hogy „Mi (hogy ez kit akar jelenteni nem mondta – szerz.) Magyarországon erősebben ragaszkodunk ahhoz, ami Európát életben tartotta, gazdagította, megújította, mint nyugat-európai testvéreink” =)) - olyat is tudott mondani a „reformáció ötszázadik évfordulója” ürügyén tett kiránduláson, hogy:
„a reformáció által elterjesztett, kölcsönösségen és egyenrangúságon alapuló vitakultúrára volna ma is szükség ahhoz, hogy jó szívvel lehessünk az EU tagjai”. Ami lássuk be már magában sem semmi arrogancia. Azonban a páter még ennél is pofátlanabb napot fogott ki mert hozzátette: „meg kellene reformálni Európa vitakultúráját és döntéshozási technikáit, hogy minden polgár az Európai Unió egyenrangú tagjának érezhesse magát”!
Csak nem a kakastaréjos minisztertársa diplomáciai megnyilvánulásaira tetszett gondúni? =))
Lepényleső
Aki lop,csal,hazudik,stb.azzal akar valaki a vitakultúra reformjáról diskurzust?
bakegya
Kezdhetjük,támogatom BALOG MINISZTRÁNS URAT,DE CSAKKK BELÜGYESEN ÉS NEM TÖRÖK MINTÁRA...a mészáros orbán-vona HÚZ A VONA máris jöhet!-aztán itt a kampány elő a többi FITYISS PROGNÓZISSAL-a több ezer levélszavazó konzultációs levelező is pattanjon fel egy hordóra győzködje a reformátusok vitakultúrájával a katolikussokat,muszlimokat,FÉNYETETŐ ASZTROFÓBIÁSOKAT,MINDENKIT AKI MÉG E HAZÁBAN ÉL ÉS MOZOG stb.HOL LAKIK A MAGYAROK ISTENE...STADIONOKBA VELÜK-A FOCIARÉNÁKBA VELÜK-EGYMÁSNAK ENGEDNI ORBÁN -SIMICSKA KONTRA-arra még be is fizetek!!!ÚSZHATUNK IS-DE NEM IGAZÁN A ADRIÁN,HANEM INGYÉR-PLGÁRJOGON A BALATONBAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.