A 26 éves T. Klára Petra tavaly novemberben kokain hatása alatt, fékezés nélkül halálra gázolt egy 85 éves férfit Budapest XIV. kerületében, de elmondása szerint ezt nem vette észre, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Egy szépségszalonban kapcsolták le.

Korábban is elkapták bekokainozva a zuglói gázolót, mégis tovább engedték

Fotó: police.hu

Most kiderült, hogy a nőt  még tavaly áprilisban Újpesten találták meg a rendőrök szintén bekokainozva, a volánra borulva.

Ekkor azonban nem vették el a jogosítványát, mivel a kokainozás bizonyítására szolgáló szakértői vélemény későn készült e. Konkrétan azután, hogy novemberben szintén bekokainozva elgázolta az idős férfit Zuglóban.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint az áprilisi eset után nem volt lehetőség bevonni T. Klára Petra jogosítványát, ugyanis a kábítószer hatása alatt történt járművezetés bizonyítása – az ittas vezetéssel ellentétben – nem lehetséges a helyszínen, hanem hosszadalmas szakértői, laboratóriumi vizsgálatot igényel.

A Magyar Nemzet szerint az ilyen szakvélemények átlagosan 56 nap alatt készülnek el, ebben az ügyben azonban még a szokásosnál is tovább húzódott a dolog.

A Magyar Nemzet azt írja, hogy a szakértői kar ugyan tényleg súlyos létszámhiánnyal küzd (az országban 8 aktív igazságügyi toxikológus szakértő, 4 szakértőjelölt és 15 aktív technikus vesz részt szakértői vélemények készítésében), de az, hogy ilyen sokáig húzódjon egy szakvélemény elkészítése, még így is furcsa. – írja a Magyar Nemzet.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A Magyar Nemzet azt írja, hogy a szakértői kar ugyan tényleg súlyos létszámhiánnyal küzd..."

Hát persze! nem kellene összesen 183 darab államtitkár, meg helyettes, meg miniszteri piszkos, meg miniszterelnöki meghízott, meg duplájára/triplájára növelt létszám
ú hereverő minisztériumi létszám és akkor jutna szakértőkre is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
asszem napirend előtti képviselői kérdés lesz ez az ügy, úgy a pasi, mint a nője miért szabad még?..a miniszterhez szól a képviselő..
Rezesovát azonnal bevarrták a miniszter válasza után..
most mi lesz?
karma1
Addig engedik a szenyat randalirozni, amig valamelyik fideszest el nem gazolja belo"ve...AKKOR majd csinalnak valamit. De addig???
(taho tarlos is akkor kezdett felhaborodni, amikor a feleseget buntettek meg 50 ezerre a terfigyelo kamera felvetele alapjan... Addig mit erdekelte, hogy a kozteruletesek elmeletileg nem buntethetnenek terfigyelo kamera felvetele alapjan)...
Amig a szomszed haza eg, a magyar nem tolti meg a vodrot vizzel, de amikor mar az ove is eg, akkor mar mindig tul keso van...
justhpeter
Mióta tudják, hogy a szakértői vélemények megszületése körül nincs minden rendben ? Mióta tűrik ? Hol egerészik Pinocset ?
mackoka46
Szégyentelen botrány országban ez a törvény előtti egyenlőség. A NAV-nál is ez megy.
qxy
nem volt lehetőség bevonni T. Klára Petra jogosítványát, ugyanis a kábítószer hatása alatt történt járművezetés bizonyítása – az ittas vezetéssel ellentétben – nem lehetséges a helyszínen, hanem hosszadalmas szakértői, laboratóriumi vizsgálatot igényel.
Vajon kinek a kurvája lehet Ha hidegburkoló felesége lenne csak, már rég a sitten rohadna. Akurvaszarok bele ebbe a Magyar törvénybe és annak alkotóiba is. Hogy csapjam arcal a marha szarba mind. hú de ingerűlt vagyok. Azt sem tudom hány ingerem van.
Sámannus
@Horizont: Így igaz sok pénz kell a kokó beszerzéséhez is. Ki gondolná milyen áldozatot kell vállalni, és úgy át menni a léc alatt, mintha fölötte járt volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.