Az új előírások értelmében a kenyerek összetevőit módosították. Így sokkal jobb minőségű, tartalmas, tápanyagban és rostban gazdagabb kenyerek, pékáruk kerülhetnek az asztalunkra. Az első változás, hogy megszűnt a házi kenyér kifejezés, helyette búzakenyér, fehérkenyér elnevezés lett.

Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A jó kenyérhez jó kenyeret is sütni tudó pékek kellenének!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Mézike: nem bizony...bár még jobban szívükön viselték a minőséget , hisz egy napjuk ráment a heti kenyérre
kamazuka
Nálunk a fiatal pék,úgy lett a barátom,hogy megmondtam neki hogy bár csak két napja süti ő a kenyeret,de az bizony egy fos.egy hét után már belátta,hogy igazam van.Az öregek ,ő előtte kocsi szám küldték vissza a nem túlzás szar minőségű import hulladék búzalisztet.Mert a hazait ugye jó áron el lehet adni,és bizony vagonszám megy is ki az országból.Ahhoz,hogy a kenyér ára a jó termésátlag és minőség mellett emelhető legyen,egy kis trükköcske segítségével megoldható.ehhez nem kell hozzáértő miniszter,csak egy csipetnyi zsiványság.meg birka nép.
kokopelli
@mackoka46: Volt szerencsém egy évet egy pékségben laknom,kiküldetésből
kifolyólag!Egy egyszoba komfortos lakás volt arra a célra,hogy a karácsonyi és
a húsvéti ünnepeken a két pékinas ne menjen haza,mivel 24 órás üzem volt!
A pék fia is megnőtt és nem voltak inasok többé! Éjszakákon felkeltem,és átmen
tem a pékségbe! Néha megbántam,hogy nem lettem pék! Az illat,a sürgés-forgás,
és a "formai selejt" kóstolgatásakor,a gyerekkori üveges jutott eszembe,aki azt mondta -
nekünk a csodálkozásunkra:
"Srácok ne üvegesnek tanuljatok,hanem péknek vagy cukrásznak!Megehetitek a
selejtet!" :--)))
1magyar
Én nem tapasztalom, hogy jobb lenne a kenyér.Ellenőrzés nem ártana nekik. Azt viszont igen, hogy ha zsemlét veszek hetente egyszer - kétszer jót sütnek.
Bár a kereskedők sem gondolkodnak, beleöntik a tartóba ládaszámra a meleg zsemlét és nyilván összenyomódik mint a vaj.
micfild
@kamazuka: itt van az eb elhantolva
.Az öregek ,ő előtte kocsi szám küldték vissza a nem túlzás szar minőségű import hulladék búzalisztet. -
car lisztől nem lehet jó kenyeret sütni. Márpedig a lisztnek alacsony a sikértartalma.
nem kell ehhez a hagyományos export.. a pannon. gabona osztrák tulajdon. Mi kapjuk a szart... a többi meg megy kifelé
Lepényleső
Mese habbal,térfogatnövelővel,és minden egyébbel.(A valaha sütött kovászos kenyér 1-2 hétig volt szabadon fogyasztható (morzsalékmentesen),ilyet nem süt egyetlen pék sem?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.