Az új előírások értelmében a kenyerek összetevőit módosították. Így sokkal jobb minőségű, tartalmas, tápanyagban és rostban gazdagabb kenyerek, pékáruk kerülhetnek az asztalunkra. Az első változás, hogy megszűnt a házi kenyér kifejezés, helyette búzakenyér, fehérkenyér elnevezés lett.
Forrás:
webshop.hillvital.hu
Feltöltő: Veress Máté
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
25 hozzászólásarrow_drop_down_circle
kifolyólag!Egy egyszoba komfortos lakás volt arra a célra,hogy a karácsonyi és
a húsvéti ünnepeken a két pékinas ne menjen haza,mivel 24 órás üzem volt!
A pék fia is megnőtt és nem voltak inasok többé! Éjszakákon felkeltem,és átmen
tem a pékségbe! Néha megbántam,hogy nem lettem pék! Az illat,a sürgés-forgás,
és a "formai selejt" kóstolgatásakor,a gyerekkori üveges jutott eszembe,aki azt mondta -
nekünk a csodálkozásunkra:
"Srácok ne üvegesnek tanuljatok,hanem péknek vagy cukrásznak!Megehetitek a
selejtet!" :--)))
Bár a kereskedők sem gondolkodnak, beleöntik a tartóba ládaszámra a meleg zsemlét és nyilván összenyomódik mint a vaj.
.Az öregek ,ő előtte kocsi szám küldték vissza a nem túlzás szar minőségű import hulladék búzalisztet. -
car lisztől nem lehet jó kenyeret sütni. Márpedig a lisztnek alacsony a sikértartalma.
nem kell ehhez a hagyományos export.. a pannon. gabona osztrák tulajdon. Mi kapjuk a szart... a többi meg megy kifelé
Új hozzászólás