A vizes vb még holtából is fial a Fidesz holdudvarának. Mindig olyan jó látni, ha egy honfitársunknak jól megy. Alig egy hete derült ki, hogy egy februárban megkötött szerződés módosítása nyomán az eredetileg bejelentett összegnek már egyébként is sokszorosába kerülő vizes vb további 353 millió forinttal drágult. Az esemény kommunikációjához kapcsolódó komplex rendezvényszervezési feladatok teljes körű ellátása kerül ennyivel többe. Igazi bullshitgyöngyszem, amibe gyakorlatilag bármi belefér. A vizes vb-vel kapcsolatosan Tibor cégei két közbeszerzésen nyertek kommunikációs célokra 3 milliárd forintot, rendezvényszervezésre pedig 2 milliárdot. A februárban megkötött kommunikációs szerződést azért kellett most módosítani, mert a Bp2017 Kft. új kommunikációs feladatokat bízott a Young and Partners-re. Ezek között olyan általános tételek szerepelnek, mint a rendezvénykoncepció kialakítása, utazási és szállítási feladatok ellátása, Budapest és Magyarország imázsának építése, a...

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez így megy Orbániában; Lolo sem azért gazdagodik, mert jóban van Őfeneségével! =))
Aki Én
@RonaGyuri: De az okos Mészáros már bevallotta, hogy a jó istennek és orbánnak (nem tudom miért tesz különbséget) köszönheti vagyonát.
kokopelli
nem is!
Valaki modotta volt:"A pénz a földön hever,csak le kell hajolni érte!!"
"Ezek" nem voltak lusták és lehajoltak érte!" Ti vagytok az okai,hogy
nem rúgtátok őket "3,14"-csán! Eső után...! :--(
namihami
@Aki Én: Pedig egyszerű. Mert a Lölő már tudja, hogy a Jóisten is a Vezér beosztottja. Azért osztott most a Gazda némi oktatópénzt az egyházainak, hogy ezt a plebsben is tudatosítsák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.