Csodálatosan leiskolázta Szijjártó Pétert a volt pénzügyminiszter. Mint megírtuk, a tragikus módon Magyarország külügyminisztereként ámokfutó futsalos pojáca pénteken bejelentette: Magyarország megszakítja Hollandiával a nagyköveti kapcsolatot. A döbbenetes diplomáciai húzásra kemény üzenetben reagált Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Moma elnöke. “Megfordult Szijjártó feje a törzsén, ezért rosszul látja a világot? Megszakítani a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával, Európa egyik legszabadabb, leggazdagabb és az élet minőségét tekintve egyik legjobb országával komplett baromság, teljes őrültség. Ilyen eddig csak a mesében volt. Ezzel a tökéletesen értelmetlen, sőt hazánknak iszonyú kárt okozó lépéssel leleplezte magát a magyar kormány. Most már mindenki tudja, hogy műveletlen fajankók gyülekezetéről van szó, akik folyamatosan lopnak és hazudnak. "

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ritka kártékony kormányunk van, ez tény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Béla333: Édes bogaram. Lopott itt mindenki most is és a múltban is. És nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon azért vonzó a politikusi pálya, mert ott a legkönnyebb meggazdagodni a kedvező törvények meghozásával a saját és az érdekszféra számára. Egyáltalán nem új dolog, lehet, hogy csak neked.
A korrupcióról meg annyit, hogy már az ősközösségben is az volt a szokás, hogyha valaki valami előnyt el akart érni a maga számára, megfelelő helyre vitte a legnagyobb vadászzsákmányt.
Éppen ezért unalmas, lég lerágott csont fölött nem sok értelme van morogni, vicsorogni.
Béla333
@Eriksson: 10.51
Nyilván csak a látszat kedvéért buknak meg sorra a normálisabb országok vezető politikusai minimális korrupció esetén is.
Angliától, Franciaországon át Izraelig, vagy éppen Romániáig,Horvátországig.
Persze hogy mindenütt vannak ahol elcsábulnak a politikusok a közpénzek lenyúlásával, de ott ezt a káros, kártékony bűncselekményt üldözik, nem csak széttárják a kezüket, mint ahogy te is és a Fideszes hívek is!
Te már egyenesen meghirdeted a törvény előtti egyenlőtlenséget? Érdekes hozzáállás!
Eriksson
@Béla333: Téveszméid már megvannak velem kapcsolatban. Úgy látszik ehhez több tehetséged van mint a valóság értelmezéséhez.
Ahhoz mit szólsz, hogy Juncker barátunkat is megtámadta a korrupciós gyanú, de úgy látszik neki szabad.
Béla333
@Eriksson: 11.03
Nem tudok az ügyről többet, hol lehet olvasni róla?
Biztos vagyok abban, hogy ha felmerült ellene valami, akkor azt ki is fogják vizsgálni és nem úgy, ahogy Polt kezeli a Fideszes disznóságokat!
Eriksson
@Béla333: Nézz utána a gugliban. Kb. 1-2 hónapja röppent föl a hír, hogy micsoda disznóságokat követett el még luxemburgi pü-miniszter korában.
bencemacska
Luxemburg volt adóparadicsom is.
Nagyon sok multi székhelye volt abban az időben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.