Hollandia - Magyarország 1:1, ezt nem teszik zsebre a németalföldiek. Szólásszabadságot akartak a mélyföldiek, most megkapták. Nem sokkal azt követően, hogy Gajus Scheltema leköszönő holland nagykövet kritikát fogalmazott meg a magyar kormány politikájával szemben (lopással és ellenségképzéssel vádolva meg Orbán Viktor kormányát), felháborodott magyar kommentelők lepték el a diplomata Facebook-falát és tették helyre az izgága, drogos, muzulmán liberális fasisztát. Szép egyenlítés, ezt nem teszik zsebre!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Összeterelték a birkákat, hogy aztán most mindenki mongya' meg a hollandusnak, nem úgy van a'!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...ha nem kéne miért kezdte el ?
quadrocopter
Összeterelték a birkákat, hogy aztán most mindenki mongya' meg a hollandusnak, nem úgy van a'!
1magyar
Na nem a holland nép véleménye volt ez, csak egy behülyített majom, aki nem volt alkalmas a posztjára mert nem az európai nép véleményét fejezte ki csak muszlimbarát vezetőkét.
RonaGyuri
@quadrocopter: ide is jutott néhány (ehhez a cikkhez már kettő is)! =))
Manhattan
Volt régen holland beszállítónk, a képviselőjük mindig nyitott és barátságos volt. Egy látogatás alkalmával elmondta, kis ország lévén tudatosan igyekeznek jó viszonyt ápolni szomszédaikkal és a többi országgal. Logikus magyarázat volt, tudatosan ennek mentén építették üzleti és partneri kapcsolataikat is. Nekünk mi a logikus magyarázatunk a viselkedésünkre ?
1magyar
@RonaGyuri: Te is birka vagy csak más a gazdád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.