A Fidesz közleményben reagált a Demokratikus Koalíció szerdai közlésére, melyben felszólították a kormányt, hogy azonnal kezdjék meg a szükséges berendezések beszerzését. A kormány álláspontja szerint –> tovább

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindjárt gyűn a derék Béluska és megkapod a magadét, hogy Gyurcsány-bérenc vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@RonaGyuri: 08.02
Te ennyire nem érted, hogy én mit gondolok Gyurcsányról, vagy csak szándékosan szállsz bele a másikba?
Imádjátok csak a Ferit, a ti dolgotok, de az biztos, hogy a Fidesz mellett 1994 óta az MSZP volt csak kormányon, így a felelősségük (bár különböző mértékben) közös az ország lecsúszásában.
Ha abban meg tudtak a háttérben egyezni, hogy az ellopott autópálya pénzeket milyen arányban osszák szét egymás között, akkor a nemzeti alapkérdésekben (így az egészségügy rendbetételében) is meg tudtak volna állapodni, ha akartak volna.
Mindkét banda a történelem szemétdombjára valók!
Szerintem!
1magyar
Kíváncsi lennék mikortól van MR a kecskeméti kórháznál.Számomra ez bizonyítaná az igazat.
tudode
Az a kormány, amely "csak" MIKRÓBAB KÉPES SPEKULÁLNI" akkor, amikor a KÖZJÓ SZOLGÁLATÁRÓL VAN SZÓ, de MAKRÓBAN hajlik a kezük, ha SAJÁT ZSEBÜK TÖMÉSÉRŐL VAN SZÓ!
.
Ez az MR, CT támadás is bizonyítja, HISZEN EZEK A KÜTYÜK KIMENNEK A DIVATBÓL, hasonlóan a GÉPKOCSIK amortizációjához!
.
TEHÁT LEGJOBB VÉDEKEZÉS A TÁMADÁS ha Gyurcsányról, Sorosról, az örömlányokról, a hontalanokról, a nyuggerekről, a csuhásokról, NÉPRÉTEGEK EGYMÁSNAK USZÍTÁSÁRÓL, a ramaty bel-, és külpolitikájukról stb-ről hablatyolnak, és TÍZ KÖRÖMMEL VÉDIK A MUNDÉRJUKAT, mindenféle baromságot kitalálva a FÉLRESIKERÜLT KARMESTER beintésére!
.
HA KÁNAÁNT TUDTAK VOLNA VARÁZSOLNI, akkor is hányinger amit ÖSSZE, VISSZA HABLATYOLNAK ezek a szakbarbár hazafiak!!!
szaboria1
@Béla333: Ne feled volt egy 2008-as gazdasági világválság. BAJNAI MÁR JÓ ÁLLAPOTBAN ADTA ÁT AMIT AZ ORBÁN ELŐSZÖR ELISMERT AZTÁN GYORSAN LE IS VETTÉK A HONLAPJUKRÓL.
Bajnai fel is tette az internetre de azt is eltüntették. Volt egy kommentelőnk Csutak aki elmentette de sajna már nincs közöttünk. Ha valakinek meg lenne az lenne egy nagy durranás most a fidesz ellen.
Nessy
Azért fejlődtünk! Selmeci Gabika még lélegeztető gépben számolt!
Az emútthétévben egyre több forrást vontak ki az egészségügyből, egyre szűkítették a gyógyszer, gyógyászati segédeszköz támogatást.
Az egészségügy egyetlen szegmensében sem követték az ellátáshoz szükséges költségek növekedését. Mindenhol egyre nagyobb megszorítások árán tud csak működni sok intézmény.
Azért az emúttnyócévben nem loptak ilyen pofátlanul, nem költöttek ennyi pénzt felesleges, látszat beruházásokra. Gyurcsánynak nem kellett minden hova stadion, kisvasutat sem kellett neki építeni. (Lehet, hogy kapott gyerekkorában, és nem most kellett neki venni egyet közpénzből?)
A bővítések, felújítások egy része csak látszat. Átadnak egy új intenzív osztályt, ami az üres helyiségből áll. Az átadásra más osztályról hoznak át ágyat, monitort. Ami a leglényegesebb, jóval több orvos, szakápoló volt! és most ne beszéljünk az Alap ellátásról, ahol az üres praxisok száma meg háromszorozódott!
Béla333
@szaboria1: 09.14
Mégis mi köze van a 2008-as válságnak a politikusok lopkodásához?
Ahhoz, hogy válság ide vagy oda, a közös lopkodás teljes egyetértésben ment, a lopott pénz elosztási arányában a válság idején is meg tudtak állapodni.
Csak éppen a nagy nemzeti kérdésekben nem tudtak megállapodni.
Az ügynök kérdésben, a pártfinanszírozás rendbetételében, az oktatás, az egészségügy legfontosabb alapkérdésében és még sok más fontos kérdésben.
Sok ország "elit"-je képes volt a nagy nemzeti kérdésekben konszenzusra jutni, csak a mi "elit"-ünk képtelen erre. Amikor egy új kormány jön azzal kezd, hogy kipucolja a régi gárdát a közigazgatásban és lerombol mindent, amit a másik 4 (8) év alatt felépített.
Minden kormányváltás egyben az alapokról való újjáépítéssel kezdődik.
Egymásra mutogattak, hogy mindig a másik miatt nem lehetett megállapodni, de azért az 1/3 - 2/3 elosztási arányban érdekes módon meg tudtak állapodni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.