Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó szerint a menekültek folyamatosan próbálkoznak bejutni a szerb és román határon Magyarországra.

Folyamatosan próbálkoznak a migránsok mind a szerb, mind a román határon – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

A főtanácsadó szerint Romániába két irányból érkeznek az illegális bevándorlók: Szerbiából és a Fekete-tengeren keresztül is.

Hozzátette, a román parti őrség nagy számban fog el migránsokat.

"Elvileg a balkáni útvonal zárva van, elvileg az Európai Unió és Törökország közötti megállapodás hatályban van; ezek mind elviek, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy akár a román, akár pedig a szerb szakaszon (...) tapasztalt aktivitás folyamatos" – mondta.

Megjegyezte, a szerb-magyar határszakaszon naponta 30-120 migráns próbálkozik a bejutással.

(MTI)

(Címlapi kép: kormany.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
De, hála a magyarokat és Európát megvédő gorbánnak, csak próbálkoznak. Ha már nem is próbálkoznának semmi, de semmi szükség nem lenne Bakondira. Így sincs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
e3zen a héten is bolondi a hülye, a jövő héten a tusz-fuszi lala, meg a rizsa sziszi lesz az ügyeletes tudom a Lendvay utcából...
Pálinkás Pál
Ezt a problémát pár sor taposóaknával rövidre lehetne zárni!!!Azonntúl nem próbálkoznának!!!
cs.n.
Ennyien korábban is jöttek, csak akkor Bakondi még a Katasztrófavédelemnél balfaszkodott, nem a közmédiában tartott heti migráncshírmondót.
cs.n.
delmagyar.hu/szeged_hirek/csaknem_ketszaz_hatarsertot_fogtak_el_csongrad_megyeben/2339808/
Ez egy 2013-as hír, csak akkor még nem rugóztak ezen kormányzatilag. Pedig napi szinten fogtak el határsértőket a 2015-ös migráncsözön előtt is.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/20130607-arviz-aradas-orban-viktor-es.jpg
Ha kell a hely valami semmihez nem értő seggnyalónak.Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból
korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy
egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó.
Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán-féle
felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön
kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a
katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket.
quadrocopter
Azannyát, hogy micsoda emberkék ezek a menekültek, mind ott akar az unióba bejönni, ahol a Szent Drót díszíti a tájat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.