Jól megy a sora a felcsúti polgármesternek, 2015-ben mint kiderült, nem egy, hanem egyből kettő nyaralót vett magának a horvát partvidéken.

Nem is egy, hanem két nyaralója van a horvát tengerparton Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, milliárdos építőipari vállalkozó, horvát fociklub-tulajdonos és gázszerelőnek. 

A Magyar Narancs cikke szerint 2015-ben a horvátországi Ugljan szigetnén vett meg egy luxusnyaralót, ezt egy horvát lap szúrta ki 2016-ban. Azt az ingatlant  a Mészáros és Mészáros Kft.-hez tartozó horvát cég vette meg.

A lap most talált rá egy másik nyaralóra, a horvát Vir szigetén, amely fele-fele részben Mészáros és felesége nevén van 2015 decembere óta a tulajdoni lap szerint.

Az ingatlant a horvát árakat jól ismerők 90-120 millió forintra taksálják (bár a felső felszereltség azért elég nagyot tudna még dobni az áron), nem annyira kihívó, mint az ugljani luxusvilla, de azért így is kitűnik az utcájában. 

A cikk szerint a Vir szigetén található "nyaraló egy 434 négyzetméteres telken fekszik, a többszintes főépület 132, a tulajdoni lapon feltüntetett gazdasági épület pedig 33 négyzetméteres, a többi az udvar."

A villa a tengerparttól pár száz méterre található, a Magyar Narancs helyszínen járt újságírója szerint jól láthatóan több társaság is el tud ott lenni, külön lakrészek vannak ugyanis, külön bejáratokkal.

Mészároséknak a cikk szerint ezeken kívül van egy hatalmas villájuk Felcsúton, Alcsútdobozon egy vadászházuk, Bicskén egy másik villájuk elkerített saját tóval, valamint Tihanyban is van egy örökpanorámás nyaralójuk.

(Címlapi kép: Facebook/Mészáros Lőrinc)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Még mielőtt bárki is tévhitben leledzene! Nem ő vette magának, hanem mi vettük nekik! :((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
...és lehet, hogy pont ebben a nyaralóban nyaralt idén viktorka
RonaGyuri
Tőlem akár egy tucatot is vehetnének (ne legyen kétséged Orbáné is), ha nem mi fizetnénk érte! =))
Sámannus
Mondta ezt Balog TEGNAP!
A mai tósztja már még nyakatekertebb és csak azok értik akik értenek a fityesz nyelvén. A kommunikációjuk lényege a felvetés egy kijelentés amellyel elbizonytalanítanak, utána jön az ellenkezője a tegnapi pofázásuknak. Nekik a tegnapi énjük is ellenségük, ezért jár a főni is Grácba.
vladimir putin
minden magyar ember büszke lehet arra, hogy egy ilyen nagy volumenű gázszerelő zsenit mondhat a honfitársának.
CSAK A FIDESZ!
bakegya
...AZ ELŐREHOZOTT CSALÁDI PÓTLÉKBÓL SZEDTE-VETTE-TEREMTETTE!!!-nyilván való!
Déltengeri luxus nyaralás minden megtakarított vagyonkáját fölemésztette!!!
lampa laz
Dögöljön meg a lopott vagyonával együtt.
Peller Anikó
Jajj gyerekek, hiszen lemaradt egy szó a címből, ..a gecinek.
tudode
Ha van ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐI ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG, a polgármesterekre nem vonatkozik???
.
www.kormanyhivatal.hu/download/2/66/61000/Polg%C3%A1rmesteri%20%C3%A9s%20k%C3%A9pvisel%C5%91i%20%C3%B6sszef%C3%A9rhetetlens%C3%A9g.pdf
.
Ma már nem csak a hazai cuccot viszi ez az IQ huszár a gazdijának, MÁR KÜLFÖLDÖT IS beveszik, megveszik focistól, szállodástól, mindentől, mert EVÉS KÖZBEN JÖN MEG AZ ÉTVÁGY!!!
.
Ami dívik a KORRUPCIÓ EZERREL, MILLIÁRDDAL, ki tudja hogyan??
.
Miből VÁSÁROL NAPONTA EZ A POLITIKAI KALANDOR LEGALATTVALÓBBJA???
.
tudode
@tudode: .
Kiegészítés:

Polgármesteri összeférhetetlenség
www.kormanyhivatal.hu/download/2/66/61000/Polg%C3%A1rmesteri%20%C3%A9s%20k%C3%A9pvisel%C5%91i%20%C3%B6sszef%C3%A9rhetetlens%C3%A9g.pdf
.
"""""Az 1500 fő feletti lakosságszámú település főállású polgármestere tudományos, oktatói, lektori, szerkesztői, művészeti ás jogi oltalom alá eső szellemi tevékenység kivételével egyéb, munkavégzésre irányuló jogviszonyt nem létesíthet, más kereső foglalkozást nem folytathat, nem lehet gazdasági társaság személyesen közreműködő tagja. (Mötv. 72. § (2) bekezdés)"""
.
Akkor LŐRINCRE KÜLÖN JOGSZABÁLYT ALKOTTATOTT az, aki a LEGSZEGÉNYEBB KÉPVISELŐ, és egyéb a 720 ezer forintocskájával???
.
Rafcsi éhenkórász bagázs!!!
human
Azt hiszem a bicskei tó volt az ami egy israeli befektető tulajdonában volt. Golfpályát terveztek oda még az mszp alatt. A helyi lakosok ahhoz a tóhoz jártak horgászni. A tulaj erre engedélyt adott. Amint Mészáros megkaparintotta a tavat és a területet egyből lezáratta a tavat a dolgozó kisemberek elől. Ugyanez fog történni a Balatonnal is. Már hír volt arról, hogy újabb szabad strandot tettek fizetőssé.
Pálinkás Pál
Élvezd ki lőrinc...mert ha bukik a spanod..te hová menekülsz a sitt elől???
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/meszaros_lorinc_orban_viktor_szotyolagecik.jpg
Földesurak demokráciája.
Orbán strómanjai gyakorlatilag megfojtják a magyar vállalkozókat. Semmi másért, mint az önmagáért való hatalom biztosítása érdekében. Véleményem szerint tévedés politikai rendszerként értelmezni Orbán rendszerét, mert nem az. A politika számukra csak eszköz. Az ország egy vállalkozás, a cél: Orbán esetében a korlátlan hatalom, a körülötte lebzselő
kiszolgálók esetében pedig a pénz. Ha az emberiség és kiemelten Magyarország csak annyit tanult az elmúlt évszázadokból, hogy végső soron logikailag rendben van a diktatúra is, csak találni kell neki egy jól hangzó nevet, amiben szerepel a demokrácia szó is, akkor kár volt annak idején lemászni a fáról. De én bízom abban, hogy – minden látszat ellenére is – nem csupán a sapka viselése okán kímélte meg a fejünket az evolúció.
Veleda
Szóval ez a liberális demokrácia, amit az Orbán elképzelt, kitermelte a maga milliárdosait.:)) Tiszta Amerika a lehetőségek hazája:)))))))))))))))))))
lópicigáspár
Még mielőtt bárki is tévhitben leledzene! Nem ő vette magának, hanem mi vettük nekik! :((((
Clavigo
Jó ez a kép..Mindjárt kiokádom a vasárnapi ebédet.
szaboria1
Muszáj vásárolgatni mert a főnők gyerekei egymás után házasodnak kell nekik a saját lábon megállás.
Lepényleső
Egy ilyen géniusz miért csak egyet egyszerre? Apródonként állunk vissza a Trianon előtti időkre?
cikicakk55
Szerintetek van még olyan ember ebben az országban,aki elhiszi,hogy Péztáros Lölőnek ennyi pénze,és esze van? Nézzük már meg a milliomosokat! Mindegyik örökölt már eleve egy rakat pénzt,amit aztán fialtatott a befektetéseivel.Ezt a nímandot senki nem ismerte még 8 éve.Semmi öröklött vagyon,semmi gazdasági végzettség,szerintem még érettségije sincs.Na egy ilyen potrohos senki 8 év alatt megtáltosodik,észt kap valahonnan és olyan milliárdossá válik,amiit még Soros György is csak évtizedek alatt ért el.Legalább annyi esze lenne Orbánnak,hogy egy értelmesebb ábrázatú hibbantat keres magának.Erről a majomról mindig ugyan azt a bejátszást adják le a tévékben,mikor oda raknak az orra elé egy csomó papírt,bámul arra aki adta,majd ránt egyet a vállán és aláírja.Ha orbán bukik,akkor ki fog derülni,hogy ennek esetleg annyi vagyona van,hogy tud majd venni magának új gatyát a sittre.
quadrocopter
Analfa Bélának csak a nevén van a cuccos, mert meg kell őrizni Orbán templom egere imázsát!
human
"Mészáros Lőrinc vett még egy nyaralót a horvát partvidéken"
Én már azt sem tudom, hogy már megint egy újabb nyaralót vett vagy csak másodjára olvasom ezt a cikket. Úgy pörög a gazdaság, hogy minden nap tovább drágul az a vb aminek már hetek óta vége és mészáros is állandóan vesz valami drágát.
kukac50
Elvihetné már egy infarktus, akkor több maradna az országnak.
Desischado
orbán már megint gyarapodott! Ki az a hülye, aki elhiszi, hogy mészáros nem az ő strómanja?
egyvandor
El tudná ez a félkegyelmű lökött mondani mi minden van már a nevén?
egyvandor
@bakegya: Orbánért imádkozó nénikék mondják hogy még a gázbevezetések idejében lett ilyen gazdag, mert akkor napi 22 órában szerelték a gázcsöveket.
egyvandor
@egyvandor: Hány éves is volt akkor ca. 17?
egyvandor
@kukac50: Le van papírozva kié lesz a rablott holmi.
egyvandor
@tudode: Ha meg van a 18-as választás is simán megússzák. Nem véletlenül utasították vissza a korrupciós bűncselekmények elévüléséről szóló népszavazást. (arra hivatkoztak hogy akkor azonos elévülés vonatkozna rá mint a gyilkosság esetében. mintha egy ország tönkretételének nem ellen akkora súlya, mintha a hatalmuk alatt lehetőség lenne a feltárás, nyomozás, ...)
Szerintem akkor kezdődne az elévülés amikor kikerül abból a pozícióból ami lehetővé teszi számára hogy elévüléssel megúszhassa a korrupciós bűncselekményeket.
egyvandor
@cikicakk55: "Ezt a nímandot senki nem ismerte még 8 éve."
Bocsi, ez nem igaz. Az APEH ismerte mint veszteséges vállalkozót.
cikicakk55
@egyvandor: Ebben igazad lehet,de szerencsére az APEH dolgai engem soha nem érdekelt. Egy volt a sok adócsalóból. Most azért sokkal hírhedtebb ember lett,mint csóró veszteséges gázszerelő korában.
a helység kalapácsa
Vegyél még százat... vedd meg az összeset, akkor is csak egy büdös magyar paraszt maradsz.
Tudod, a büdös magyar paraszt, akkor is csak egy paraszt marad, ha három diplomája van, és tengernyi pénze.
A büdös magyar paraszt azt hiszi, hogy rá a nap is máshogy süt, de ez nem így van.
Értsd már meg végre, hogy az a sok aljasság, ahogy eljutottál ide/oda, valójában béklyó.
Csapdában vagy, a TELJESEN ROSSZ énképed miatt.
Te azt hiszed - rosszul -, pedig nem.
Tele van az agyad, meg a szíved MINDEN rosszal.
Hiába fekszel a parton, nincs békéd - mert tele van az elméd, meg a szíved MINDEN rosszal.
Hiába fekszel a parton a napon süttetve megad, FOLYAMATOSAN dolgozik benned a rossz.
Csak a rosszra vagy képes.
Nincs.. nem maradt benned semmi jó.

Szánalmas vagy - MINDENESTÜL!
kiscsillag66
Jellemző: amikor Demszky Gábor, az akkori főpolgármester vett Horvátországban nyaralót, az akkori ellenzék mekkora balhét csapott!!!
Veleda
@egyvandor: 00.35 Véletlenül az unoka öcsém gázszerelő, ő egyedül a faluban. Annyi munkája volt, hogy csak gatyát cserélni ment haza. Még sincs neki több, mint egy átlagos magyar embernek. A nagymama kis parasztházát átépítette, és van egy autója. Közben azért csinált 3 gyereket 2 radiátor beszerelés között, aztán slusssssssz:))
human
@kiscsillag66: Hehe. Én is pont ezt akartam írni. És azt a kérdést is tegyék fel maguknak az Orbán szavazók, hogy mi lenne, ha Gyurcsány gyereki gazdagodnának milliárdokkal évről évre közbeszerzésekből. Vagy ha Simor volt MNB elnök a szeretőjét és annak családtagjait alkalmazná milliós fizetéssel? Vagy ha Gyurcsány is kopaszokkal akadályozta volna meg anno a vizitdíjas választási kérdés beadását. Gondolkodjanak el ezen.
Béla333
Nem a Lőrinc vette! Mi vettük, a mi ellopott pénzünk! Csak megvárjuk a villa visszavételével azt, hogy a lopósakat lecsukják vagy elmeneküljenek az országból!
human
Remélem mi is megéljük, hogy újgazdag politikusaink villáit múzeumként meg lehet tekinteni, mint Ukrajnában. Sajnos ehhez sokaknak meg kellett halnia.
www.google.hu/search?q=janukovics+villa&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjt7L3r7v_VAhVqIpoKHafOBBEQsAQIPQ&biw=2070&bih=1236#imgrc=NwaGC60OnuOD4M:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.