A lagzit természetesen Felcsúton tartották. Férje, Szokira Tamás a Fidesz Külügyi Kabinetjének európai politikai tanácsadójaként kezdte a karrierjét, majd Navracsics Tiborral a kabinet tagjaként Brüsszelbe ment. A lap szerint a pár évek óta együtt jár. Orbán Sára titokzatos udvarlóját először 2014-ben ismerhette meg az ország, amikor feltűnt egy Orbán Viktor Facebook-oldalára kiposztolt fotón (a kiemelt képünkön). Tamásról akkor a Blikk azt írta, megfontolt

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Na mire ez is a saját lábán fog megállni az ország tönkre megy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@bencemacska: Akkor bele kell húznunk, mert pénztárosnak még 3-mat kell venni minimum. Van még kistafirozatlan kölke az elmeroggyantnak.
lampa laz
@Horizont: Ennek a faxinak előbb egy szobrász kellene aki faragna belőle egy normáis formát, h a szabó tudjon rá varrni öltönyt.
Viszont a nemzetes asszony végre talált magának a jelmeztárban alkalomhoz illő ruhát.
division
@Horizont: Nem az öltönyével van a gond, ilyennek akarod látni:-))
mariaberta
Megérkezett a második "saját láb"! Van még kettő, a harmadik még bizonytalan, mert most éppen egyházalapítással foglalkozik. /Bizonyára Apja legnagyobb örömére, mert az ő kedvencei a kisegyházak./
mariaberta
És ez kit érdekel? A lányok általában férjhez szoktak menni, ha csak nem valami csúfság és nem elég pénzes.
division
@Horizont: Jól van na, én is látom csak kicsit ugrattalak:-)) Az ember mindig kell hogy adjon magára, főleg ha komoly emberekkel tárgyal és találkozik nap mint nap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.