Triatlonverseny miatt Budapesten több útszakaszt is lezártak, a BKV-járatok közlekedése is módosul.

Triatlonverseny miatt jelentős forgalomkorlátozások vannak Budapesten vasárnap, és több BKK-járat menetrendjében változásra kell számítaniuk az utasoknak.

A kerékpáros verseny miatt a budai oldalon lezárták, illetve lezárják a Budai alsó rakpartot Sztehlo Gábor rakpartig, a Bem rakpartot a Halász és a Jégverem utca között, a Fő utcát a Jégverem utcától, a Clark Ádám teret, az Alagút utcát és a Lánchidat.

A pesti oldalon lezárása számíthatnak az autósok az Eötvös téren, a Pesti alsó rakparton a Dráva utca és a Közraktár utca között, valamint a Széchenyi rakparton a Markó utca és a Balaton utca között, várhatóan 14 óráig.

Forgalomkorlátozásra készülhetnek a közlekedők a József Attila utca, a Bajcsy Zsilinszky út, a Váci út, a Ferdinánd híd, a Lehet utca, a Dózsa György út és a Hősök tere útvonalon, továbbá a Városligetben az Olof Palme sétányon és a Kós Károly sétányon.

A lezárások miatt változik a 2-es, a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 16A, a 20E, a 30-as, a 30A, a 34-es, a 105-ös, a 106-os, a 115-ös és a 230-as autóbusz, a 2-es, a 19-es és a 41-es villamos, valamint a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 75-ös és a 78-as trolibusz közlekedése.

(MTI)

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél