Tegnap számolt be róla a Zárójel, hogy ötletteli budapestiek Orbán-bábut állítottak a Nyugati téren, ami végtelenítve mantrázta azt, amit a főhős 2007-ben mondott Putyin elnökkel kapcsolatban. Egy éjszaka a zord fővárosban, láthatóan megviselte.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Az igazi bukás remélem a bitófán lesz.
karma1
Nesze neked szazadveg, lanczi, meg ksh, meridian, mittudomenmi...Foldughatjatok magatoknak az osszes 1000 fos reprezentativ felmeresedidet...:o))))
Eladott Ország
Ez a súlyosan beteg ember (és nem abban az értelemben, hogy ne tudná mit művel) előre megfontoltan elszigetelte magától a valóságot, de volt pofája a nép akaratáról halandzsázni. Arról a népről van szó, akitől amazok félnek, akiknek a hangját amazok nem akarják meghallani. Ez az idült személyiségzavar és hazug szélhámos, aki küldetéstudatában
nem csak az idétlen zakóját, de megnyomorított országát is kinőtte, semmit nem hajlandó
tudomásul venni abból, amit maga köré felépített. Másokat köpköd, liberalizmust temet, média-siserehadakat emleget. A kaméleonba oltott páva, aki volt már minden, csak szűzkurva nem. Aki módszeresen nyírja ki a szabad médiát és csak a propagandát viseli el, aki rendőrkordonok, biztonsági emberek, függyönyök mögé bújva menekül a nép számonkérése elől. És ez itt a lényeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.