Az esküvő pénteken volt a Pallas Athéné alapítványok közleménye szerint.

 Pénteken, augusztus 25-én összeházasodott Matolcsy György jegybankelnök és a szintén az MNB-ben dolgozó Vajda Zita – derül ki a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány közleményéből.

A közleményben azt írják, "Matolcsy Zita" a házasságkötés után lemond a Pallas alapítványoknál vállalt tisztségeiről, és visszafizeti a munkáltatói kölcsönét is.

Matolcsy György új felesége így a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítványnál betöltött kuratóriumi tagságáról mond le, valamint a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítványnál végzett senior kutatói tevékenységét is befejezi, így ezt követően egyik Pallas alapítvánnyal sem áll jogviszonyban.

Hozzátették, Matolcsy Zita a jegybanki alapítványok által támogatott doktori iskolában folytatott tanulmányaihoz kapcsolódó ösztöndíjáról is lemond, a 2015-ben felvett munkáltatói kölcsönének fennmaradt részét pedig egy összegben fizeti vissza a jegybanknak, így munkáltatói kölcsönszerződése lezárul.

Korábban ugyanis kiderült, Vajda Zita naphegyi lakására 32,2 millió forint értékben jegyzett be jelzálogot az MNB, vagyis Vajda valószínűleg ennyi hitelt kapott a jegybanktól a lakásra kedvezményes kamattal. Vajda Zita emellett havi 300 ezres ösztöndíjat is kapott a jegybanki alapítványok álal létrehozott pécsi doktori program hallgatójaként, ahol az MNB több dolgozója is ugyanígy ösztöndíjasként tanul. – írja a hvg.hu.

(A címoldali illusztráció forrása: YouTube/RTL Klub)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/matolcsyvajda-1024x618.png
Matolcsy György, Tündérország megálmodója, az ázsiai származásunkat igazoló piros pöttyök
neves kutatója, az áldott advent feltalálója megnősült. Megőrülök, de komolyan! Valami
házasodási láz van most a Fidesz körül, mert a drága miniszterelnök úr lánya is, Matolcsy
György főállású Rómeó, mellékállású paranoid, szabadidejében jegybankelnök is elkelt.
Mondjuk én azt sem bántam volna, ha egy másik kontinensről választ arát és mindjárt oda is
költözik, de ha nem, hát nem. Kár, hogy ebből sem maradhattunk ki. Már jóformán az összes
uborkafán csingilingiző komplett pereputtyát betéve ismerjük, pedig engem speciel egyáltalán
nem érdekelne, bár szerintem mást se nagyon. De itt van nekünk a drága miniszterelnök úr és az ő hobbiszőlő termesztő, földéhségben szenvedő kedves felesége, a sajátlábon ácsorgó
elsőszülöttje és az ő mindenhez is értő zura, akivel alkalomadtán Bahreinben tárgyalgatnak
kicsit hivatalosan, majd jól letagadják. Jut eszembe! Tudja valaki, hány milliárdot kellett
visszafizetnünk az Uniónak Tiborcz István közpénzes ügyködései okán? Akkor jó. És akkor a
kedves papáról, mamáról és tesókról még szó sem esett. Ők a bányában dolgoznak. Már csak azt szeretném tudni, hogy Orbán Viktor mikor veszi feleségül Mészáros Lőrincet. Vagy
mikor megy hozzá, mert nekem úgy is jó. Csak azért, hogy szó ne érje a ház elejét, hogy
erkölcsileg is minden rendben legyen és a keresztényi izé se sérüljön. Mert az ezeknek nagyon
fontos. Bizony.
kiscsillag66
Nagy kár, hogy ezt a lagzit is nem Felcsúton tartották!
Veleda
Zita nagys. asszony visszafizet minden eddig kapott javadalmazását az MNB, -nek. Na ettől félek én, és ugyan ki fogja ellenőrizni, hogy ez meg is történt a valóságban,?
Veleda
Gabor Breyer Matolcsy bátyó elb@szta az ország deviza- és aranytartalékát, elköltötte a devizahitelesek pénzét, szétverte a magyar forintot, minden bankjegyen már az ő aláírása van igazán megérdemel egy pazar esküvőt a szeretőjével!
Hol élünk??? na de komolyan!
Eladott Ország
@Veleda: Aztán van már nekünk másik férjezett főrangú gyermek is, akinek a zura szintén nem cukrász, vagy sebész, hanem ott nyüzsög ő is a dézsa körül természetesen. Aztán van még egy szomszéd is – bár vele nem házasodott össze mostanság senki – aki isten kegyelméből gömbölyödik. Van nekünk Rogánné Cecíliánk, aki igen szeret drága ruhákban villogni, helikopteren röpködni és miniszterné lenni. Aztán vannak Lázár gyermekek, akik már az oviba is úgy jártak, mint szőlőbirtokos és kacsaláb-tulajdonosok. Van továbbá legfőbb ügyésznénk, aki Matolcsy Rómeónál áll alkalmazásban, mert ez már csak így megy az uraknál. És nem elég, hogy Polt Péter felesége a jegybankban dolgozik, de már a másik házasságából született lánya is a jegybankban dolgozik, mert az első feleségtől származó gyereket felvette a második feleség. Tudtok követni? Nem baj. Van aztán egy nagyszerű Szájer Józsefünk, aki fél kézzel összegányolta nekünk az alaptákolmányt, mert annyira tud és van neki egy felesége, aki Handó Tünde néven az Országos Bírósági Hivatal elnöke. Mert itt is ragad a tehetség és gyötri a famíliát. Ez persze csak a szarhegy csúcsa, de elég is ennyi belőlük. Sok is.
Már csak azt szeretném tudni, hogy Orbán Viktor mikor veszi feleségül Mészáros Lőrincet. Vagy mikor megy hozzá, mert nekem úgy is jó. Csak azért, hogy szó ne érje a ház elejét, hogy
erkölcsileg is minden rendben legyen és a keresztényi izé se sérüljön. Mert az ezeknek nagyon
fontos. Bizony.
Veleda
@Eladott Ország: Ez a magyar Úri muri:)) Csak házasodj magyar, és sokasodjék a te vagyonod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.