A Momentum Mozgalom Európa menetet hirdet hétfő estére "Gyertek velünk este a Citadellára az első Európameneten! " címmel. Az apropót Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin látogatása adta. "Februári látogatását követően ma ismét Budapestre jön az orosz elnök, Vlagyimir Putyin. Putyin állítólag szőnyegre lép majd a dzsúdó-világbajnokság megnyitóján is, de nem maradhat el a magyar kormányfővel való találkozása sem... "

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
allitolag a momentumosok nem a retardaltak kozul kerulnek ki,. Akkor viszont eszre kene venniuk, hogy Europa kurva eros az osszes bajaval egyutt, kulonben mar nem tantorgott volna oda kozel egymillio magyar dolgozo.
Eppen azt az eros Europat akarja szetzulleszteni belulrol a csuti torpevizilo, mert a Nyugat meg az akkora tajt tahokkal is gentlemankent viselkedik. Kulonben mar reges regen a taknyan csuszott volna ki a brusszeli EU tanacs epuletebol ez a szerencsetlen potrohos...
A momentumnal fennall az a problema, hogy sok rendkivul fiatal, szaktud(alek)os fiatal ohajt raszabadulni az EU-ra, es hat azert ok nem egy Macron, de meg csak nem is Justin Trudeau...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.