A szocialisták azt is akarják, hogy valóban kétszer annyi családi pótlékot kapjanak a családok szeptemberben, és ne az legyen, hogy egyszerre kapnak meg kéthavit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A mostani összeg vagy 10 éve, még a Gyurcsány éra alatt lett megállapítva az akkori fizetésekhez igazítva. Az Orbán kormány a 7 éve alatt egy fillért sem emelt rajta!
Manhattan
A mostani összeg vagy 10 éve, még a Gyurcsány éra alatt lett megállapítva az akkori fizetésekhez igazítva. Az Orbán kormány a 7 éve alatt egy fillért sem emelt rajta!
Sámannus
Ajjaj! Ez nem rezsicsökkentés, ez méhszarosnak is fájni fog.
mackoka46
A világgazdasági válság alatt is ennyit kaptak. Most meg, hogy elhozta orbánc elhozta a Kánaánt ugyan ennyi, de e boltban már jóval kevesebbet ér. Erős, büszke, csóró ez a szégyentelen botrány ország,itt csak a herdálásra van fedezet.
Eladott Ország
Duplán semmi, fogd meg jól. Kétszer lesz családi pótlék, a kormány végtelen jóságának köszönhetően. Szeptemberben meg nem lesz egyszer sem, de majd arról nem beszélünk. Amúgy jelezném a nagyon okos médiamelósoknak, hogy amennyiben mondjuk G. Fodor, Vajna, Habony, vagy Mészáros Lölö augusztusban utalja nekik a következő havi fizetésüket, szeptemberben viszont értelemszerűen nem utal, akkor ők nem dupla fizetést kapnak. Ha tévednék, bocsi.
Eladott Ország
online-kalkulator.hu/25-al-kellene-emelni-a-csaladi-potlekot-a-magyar-csaladoknak/
Lassan de biztosan a családi pótlék tízéves évfordulójához érkeztünk. 25 %-kal kellene emelni a családi pótlék összegét. A sportból jutna pénz rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.