Kedden már alapvetően napos időben lesz részünk, időnként nő csak meg a gomolyfelhőzet, de csapadék nem várható – írja az időkép.hu.

Az északi-északkeleti szelet főként a Dunától keletre kísérhetik élénk lökések. Napközben 24-29 fokos maximumokat mérhetünk.

 Nem várható fronthatás.

Szerdán országszerte derült, időnként fátyolfelhős időre számíthatunk. Északnyugaton helyenként megélénkül a déli szél. Kissé hűvös lesz a hajnal, több helyen 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, napközben pedig 27-31 fokra van kilátás.

Csütörtökön ismét a zavartalan napsütésé lesz a főszerep, csapadék nem várható. A délies szél csak északnyugaton élénkülhet meg. Tovább melegszik az idő, 12-17 fokos hajnal után napközben egyre többfelé lépjük át újra a 30 fokot.

Pénteken folytatódik a napos idő, egy-egy zápor zivatar azonban északnyugaton előfordulhat. A Dunántúlon megélénkülhet a délies szél, 28-33 fokos maximumokra van kilátás. Szombaton előreláthatólag egy erős északnyugati széllel járó, záporok, zivatarok kísérte hidegfront éri el az ország nyugati részét, itt lesz hűvösebb az idő. 21-30 fokig melegszik a levegő.

(időkép.hu)

címlapkép: Youtube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Jöhetne már egy esős évszak, mert 2 hónapja nem volt eső felénk,a jövő évi termés is veszélybe lesz. Fák száradnak ki,ami kárt okoz a gazdaságokba ahol nem lehet öntözni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.