A már meglévő helyek továbbra is működhetnek, de ha valamiért bezárnak, az új bérlő már más tevékenységi körrel kell újranyisson. Emellett erősítik a rendvédelmet és nagyobb hangsúlyt helyeznek az utcák takarítására.

A budapesti Erzsébetvárosban az önkormányzat tulajdonában álló üzlethelyiséget vagy ingatlant a jövőben nem adnak bérbe szórakozó- vagy vendéglátóhely céljából – tudta meg a Magyar Nemzet abból a négy lépésből álló intézkedés-tervezetből, amelyet a kerület polgármestere, Vattamány Zsolt készül a közgyűlés elé terjeszteni. Ez lenne tehát az egyik módszer a bulinegyed megrendszabályozására. 

Azok a kocsmák, amelyek már most is működnek és tevékenységüket jogszerűen végzik, továbbra is működhetnek. Ha azonban bezárnak, a leendő bérlőket már más tevékenységi körből választja majd ki az önkormányzat.

Nagyobb hangsúlyt helyeznek az utcák takarítására is: mind az erre a célra újonnan vásárolt takarítógépekkel, mind kézi erővel is dolgozni fognak hajnalonként. Emellett növelik az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóság létszámát, bővítik az eszközállományt (ez utóbbiak már a szintén ott kocsmát üzemeltető Tibi Atya kiáltványában is szerepeltek),  illetve megerősítik a kerület jegyzője által vezetett polgármesteri hivatal hatósági irodáját is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Még néhány ""apróbb"" rendeletmódosítás és a turisták gyónni, templomokat látogatni és szagos misét hallgatni jönnek majd.
Ha pedig némi szórakozásra is vágynak, akkor kettes sorokban, az óvónéni vezetése mellett, persze kézenfogva, végigsétálhatnak az erzsébetvárosi utcákon.
bakegya
AZ UTCÁN DOHÁNYZÓ. SIKOLTVA DROGOZVA ÖRJÖNGŐ TÖMEGET 500-DE HÉTVÉGENTE TÖBB EZER RÉSZEG BARMOT. TERELJÉTEK BE ABBA A HELYSÉGBE AMIRE NÉGYZETMÉTERRE FELVESZITEK A KORRUPT ZSEBPÉNZT A KÖZÖS KÉPVISELŐKKEL EGYÜTT-A ZAJMÉRŐ SZAKÉRTŐRŐL MÁR NEM IS BESZÉLVE-AKKOR NEM FOG A RENDŐRÖK FENEKE ALÁ SE ROBBANÓ SZERKENTYŰT FABRIKÁLNI SE SENKI.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.