Egy nappal azután, hogy napvilágot látott, hogy több intézményben nem kezdődhet meg a tanítás szeptember 1-én, mert a „körülmények nem engedik”, Balog EMMI-főnök bejelentette, hogy Magyarország költi a legtöbb pénzt oktatásra Közép-Európában.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Kis butus. Összetévesztette a stadionokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Láttyátok feleim vaksi szümtükkel, emígyen lészen az úrnak és a tsúti hippopotamusznak segedelmével egy bétanitott esztergányosnak sem megfelelő, majd később Katz tábori lelkész nyomdokain is hasra eső, semmire sem jó egyénből miniszter, az ország nagy hahotája közepette!!
lópicigáspár
Nem is értem, mégis mit kellene várni az egyház emberétől? Hazudtak ezek már kr.előtt is, hát még utána! Tényleg sötét középkorban élünk Európa közepén!!! Köszönjük vitya, hogy baszódnál meg!
kisrigó
Az stimmel, hogy sok pénzt elherdálnak, mert a sok klikk-flikkre költött pénz csak a haverokat hozta helyzetbe. Mindenféle mesterséges központ vezetője, csak gátja az ésszerű oktatásnak. Miért kell a kréta, stb "engedélyezésére" külön kutyaütőket fizetni?! Na, erről van szó lelkész elvtárs! Maradtál volna a "szakmádnál", mert nem hiszem, hogy van "hivatásod". Akkor csak azokat kábítottad volna, akik elmennek a gyülekezetbe.
karma1
B+ te ajtatos mano! Ha az epuletek felujitasara gondolsz, az NEM az oktatasugyre megy, te kocsog!
Azert , mert a kuplerajban kicserelik a sezlonokat, attol meg nem fog tobb hapsi jonni dugni, ha a kurvak meg lattak Lenint!?
A II VH utan meg soha nem fordult elo, hogy az iskolak ne tudjanak szeptember elsejen kezdeni: ez meg 1957-ben sem tortent meg, nalunk meg 2010 utan masodszor is vannak nehezsegek...
Az 53 kicsi klikk vezetoinek mar megerkezett az uj A8-as??? Nehogy ne tudjanak bemenni a melohelyukre...
kukac50
Nem oktatásra költi a sok pénzt hanem a klikkek fenntartására,fogalma nincs a valóságról,akkor amikor egy 5 milliós gépet nem tudnak megvenni a kórházak pedig már kipróbálták a betegek is jónak találták de drága megvenni a kórháznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.