Nyílt levélben reagált Kőrösi Tamás, a győri Kaáli Intézet orvos igazgatója, pannonhalmi bencés öregdiák Veres András győri püspök augusztus 20-i szentbeszédére, amelyben "sajnálattal gondolt" azokra a párokra, akik részt vettek lombikbébiprogramban. Szerinte a résztvevők többsége tudatlanságból cselekszik vagy cselekedett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Püspök Úr! Ha Szegeden jár a Dómban, vonuljanak már át egytől-egyig a spermabankba, oszt' könnyítsenek a lelkükön kézzel-lábbal! Több hasznukat vesszük így, mint egyébként...
quadrocopter
A püspök fogja vissza magát világi (tudományos) ügyekben!
namihami
Az egyház emberei ezt már évszázadok óta megoldják és sokkal egyszerűbben.
Ha a házvezetőnő terhes marad, akkor az Úr ajándéka. Ha nem, akkor is. És még szerencsének is mondható. A ministránsgyerekek pedig (hál'Istennek) egyébként is meddők. Náluk még a rizikó is kisebb.
Szépen lassan, lépésről lépésre haladunk vissza abba a korba, amikor az egyház bármibe beleugathatott.
Egyébiránt, csak az Intézetvezető Igazgató Úrnak üzenném: Bár mindenki ilyen ""Isten"" lehetne. (A Fideszben lévő, sajátmagát istennek képzelő helyett.) És ez leginkább azokra a családokra igaz, akiket a tevékenységüknek köszönhetően GYERMEKES családnak mondhatunk. Kívánnék minél több eredményt a munkájukhoz (nem is munka, inkább a szó nem egyházi értelmében, de áldás).
Hellcat
Nagyon szeretnél gyereket de nem sikerül...imádkozol...nem lesz gyereked.
Nagyon szeretnél gyereket de nem sikerül...lombikbébi...lesz gyereked.
Téma lezárva.
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Püspök Úr! Ha Szegeden jár a Dómban, vonuljanak már át egytől-egyig a spermabankba, oszt' könnyítsenek a lelkükön kézzel-lábbal! Több hasznukat vesszük így, mint egyébként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.